CHAMPIONS LEAGUE

Κλοπ: "Τίποτα δεν έχει κριθεί"

Κλοπ: "Τίποτα δεν έχει κριθεί"
Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ δίνει μικρό προβάδισμα πρόκρισης στην Ντόρτμουντ για πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ έναντι της Σαχτάρ.

Στην συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα Ντόρτμουντ - Σαχτάρ ο προπονητής της γερμανικής ομάδας Γιούργκεν Κλοπ, τόνισε ότι η Ντόρτμουντ διατηρεί μικρό προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επισήμανε ότι σε περίπτωση αποκλεισμού της Ντόρτμουντ δεν θα πρέπει η χρονιά να θεωρείται αποτυχημένη δεδομένου ότι παραμένει δεύτερη στο πρωτάθλημα.

" Aκούω ότι θα είναι μία αποτυχήμένη σεζόν αν δεν προκριθούμε. Αυτό είναι σκληρό. Έχουμε την ευκαιρία να τελειώσουμε δεύτεροι στην Μπουντσελίγκα. Δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε αυτό λίγα χρόνια πριν. Είναι σημαντικό παιχνίδι για μας γιατί έχουμε την ευκαιρία να φθάσουμε κάπου που δεν έχουμε φθάσει, στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Θα είναι δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες. Τόσο εμείς όσο και η Σαχτάρ έχουμε φθάσει εδώ γιατί το αξίζουμε καθώς διαθέτουμε ποιότητα. Ο πρώτος αγώνας δεν κρίνει τίποτα. Ίσως έχουμε ένα μικρό αβαντάζ αλλά ως εκεί.

Πιθανόν ο Λουτσέσκου να με εκπλήξει, αλλά είναι σπάνιο ένας προπονητής να προσπαθήσει να εκπλήξει έναν άλλον προπονητή. Εξαρτάται από την απόδοση της ομάδας στο γήπεδο και αυτό είναι που μετράει. Ο Λουτσέσκου μας είδε στον αγώνα απέναντι στην Μπάγερν, όπου δεν θέλαμε να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Ίσως τον εκπλήξουμε με το να του δείξουμε περισσότερα από αυτά που κάναμε με την Μπάγερν. Αυτό πρέπει να κάνουμε".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ