ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ

Κλοπ: "Τι μέσο θέλετε να πάρουμε, τη Χρυσή Αγελάδα που κάνει τα πάντα;"

Ο Γιούργκεν Κλοπ
Ο Γιούργκεν Κλοπ © 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ υπερασπίστηκε τις τρέχουσες επιλογές της Λίβερπουλ στη μεσαία γραμμή, διαψεύδοντας παράλληλα πως η ομάδα ενδιαφέρεται να αποκτήσει το φετινό καλοκαίρι τον Τζουντ Μπέλινχαμ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ σχολίασε τα μεταγραφικά σενάρια για τη Λίβερπουλ, τονίζοντας πως η ομάδα τη δεδομένη στιγμή είναι πλήρης στη μεσαία γραμμή.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Τζουντ Μπέλινχαμ της Ντόρτμουντ, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί το τελευταίο διάστημα με τους "κόκκινους", ξεκαθαρίζοντας πως ο σύλλογος δεν θα κινηθεί, δεδομένου ότι ο 19χρονος δεν είναι ελεύθερος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ:

"Αν κανείς δεν θέλει να φύγει, τότε πείτε μου γιατί πρέπει να πάρουμε μέσο. Δεν το καταλαβαίνω. Μου έχουν πει ότι υπάρχει αυτή η συζήτηση, αλλά το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι είναι ότι πρέπει να πάρουμε μέσο. Εκτός κι αν κάποιος θέλει να φύγει, τότε δεν ψάχνουμε για μέσο.

Τα έχω ακούσει όλα αυτά, ότι δεν παίρνουμε γκολ από τους μέσους και όλα αυτά, αλλά τι θέλουμε; Τη Χρυσή Αγελάδα που κάνει τα πάντα και βγάζει και γάλα;

Μπορούμε να δούμε τη λίστα, από που θέλετε να αρχίσουμε; Πάμε, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Τιάγκο, Μίλνερ, Κεϊτά, Τζόουνς, Έλιοτ, Καρβάλιο και Τσάμπερλεϊν. Και τώρα πείτε μου, τι είδους παίκτης μας λείπει; Ένας επιθετικός μέσος, που είναι 1.95 και πατάει περιοχή για να σκοράρει με το κεφάλι;".

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, ο διακαής πόθος της Λίβερπουλ είναι ο Τζουντ Μπέλινχαμ, αλλά ο Γερμανός έκλεισε αυτήν την πόρτα για το φετινό καλοκαίρι, χωρίς βέβαια να κρύψει τον θαυμασμό του για τα προσόντα του.

"Ο Μπέλινχαμ δεν είναι διαθέσιμος, οπότε αυτό είναι το πρόβλημα με αυτόν τον παίκτη. Βασικά, το μοναδικό πρόβλημα με αυτόν τον παίκτη".

TAGS ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ