ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Τέτοια κυρίαρχη εμφάνιση κόντρα στην Γιουνάιτεντ δεν είχαμε ούτε στο 7-0"

Ο Γιούργκεν  Κλοπ σε αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 17 Δεκεμβρίου 2023
Ο Γιούργκεν Κλοπ σε αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 17 Δεκεμβρίου 2023 @2023 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε ευχαριστημένος συνολικά από την εμφάνιση των παικτών της Λίβερπουλ παρά το εντός έδρας 0-0 με την Γιουνάιτεντ, τονίζοντας πως ήταν περισσότερο κυρίαρχοι σε σύγκριση με το περυσινό 7-0 επί της ίδιας αντιπάλου.

Η Λίβερπουλ είχε 34 τελικές στο μεγάλο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως η μπάλα δεν πήγε στο πλεκτό παρά την υπεροχή της στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0 απέναντι στην αιώνια αντίπαλο και παραχωρήσει την πρωτιά της βαθμολογίας στην Άρσεναλ.

Ωστόσο, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έδειξε απογοητευμένος από την απώλεια των βαθμών που δεν επέτρεψε στους ρεντς να μείνουν στην κορυφή για δεύτερη σερί αγωνιστική, με τον Γερμανό να υποστηρίζει πως η ομάδα του ήταν περισσότερο κυρίαρχη απέναντι στην Γιουνάιτεντ ακόμη και σε σχέση με το περυσινό 7-0 στο ίδιο γήπεδο.

"Αρκετά καλά πράγματα κρατώ από το ματς, ένα που δεν μου άρεσε ήταν το αποτέλεσμα. Έπρεπε να είχαμε σκοράρει, είχαμε αρκετές ευκαιρίες.

Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερες όμως βιαστήκαμε σε ορισμένες περιπτώσεις. Μου άρεσε η ένταση και είδαν όλοι πως θέλαμε πραγματικά τη νίκη.

Πιστεύω ότι τα παιδιά έπαιξαν ένα πραγματικά καλό παιχνίδι. Εάν είχαμε σκοράρει, όλα θα ήταν υπέροχα", δήλωσε ο Γερμανός, για να προσθέσει με νόημα:

"Δεν μπορώ να θυμηθώ τέτοια κυρίαρχη εμφάνιση κόντρα στην Γιουνάιτεντ, ακόμη και στο 7-0 η αντίπαλός μας ήταν πιο μέσα στο παιχνίδι".

Σημειώνεται πως από την έναρξη της σεζόν 2016-17 και μετά μόνο δύο ομάδες είχαν 34 ή περισσότερες τελικές σε αγώνα της Premier League και απέτυχαν να σκοράρουν: η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Μπέρνλι το 2016 (38 τελικές) και η Λίβερπουλ το βράδυ της Κυριακής απέναντι στους κόκκινους διαβόλους (34).

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ