ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ

Κλοπ: "Τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαμε την ομάδα για να διεκδικήσουμε όλα τα τρόπαια"

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε ντέρμπι πρωταθλήματος της Λίβερπουλ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι | 10 Απριλίου 2022
Ο Γιούργκεν Κλοπ σε ντέρμπι πρωταθλήματος της Λίβερπουλ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι | 10 Απριλίου 2022 © 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως η Λίβερπουλ μέχρι πρότινος δεν είχε την κατάλληλη ομάδα για να διεκδικήσει όσα τα τρόπαια, ενώ σχολίασε το νέο Format του Champions League, με το οποίο δεν συμφωνεί.

Η Λίβερπουλ τίθενται το Σάββατο (14/5) αντιμέτωπη με την Τσέλσι στο Έμιρεϊτς για τον Κύπελλο Αγγλίας, ενώ διεκδικεί επίσης το Champions League και την Premier League, με τη Μάντσεστερ Σίτι ωστόσο, να βρίσκεται σε θέση ισχύος.

Ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως μέχρι πρότινος οι κόκκινοι δεν μπορούσαν να αγωνίζονται σε κορυφαίο επίπεδο σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, ο Γερμανός τεχνικός σχολίασε το νέο Format του Champions League που αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από 2023/24, εκφράζοντας τη διαφωνία του.

"Πάντα δίναμε τα πάντα για να φτάσουμε στον τελικό Κυπέλλου, απλά δεν τα καταφέρναμε. Αυτό που είναι ξεκάθαρο όταν ξεκινάς ένα ταξίδι είναι πως δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Δεν είχαμε την ομάδα για να τα πάμε για όλα τα τρόπαια.

Δεν ήταν ποτέ ότι δεν θέλαμε να πάμε στον τελικό, απλά δεν είχαμε τη δύναμη να το κάνουμε. Επίσης, δεν νομίζω ότι ήμασταν ιδιαίτερα τυχεροί με τις κληρώσεις μας, είχαμε πολύ δύσκολες κληρώσεις", τόνισε και συνέχισε σχετικά με τις αλλαγές που ετοιμάζει η UEFA για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

"Τα περισσότερα παιχνίδια είναι πάντα μία κακή ιδέα. Έχω μιλήσει πολλές φορές γι' αυτό. Προφανώς κανείς δεν ενδιαφέρεται, οπότε δεν πειράζει.

Θα προτιμούσα η UEFA να έπαιρνε περισσότερα χρήματα από τον τελικό του Champions League, ώστε να διώξει το Nations League. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη".

TAGS ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ