ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ σε δημοσιογράφο: "Σου είπε κάποιος ότι μιλάω ισπανικά;"

Ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου
Ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου PRINT SCREEN

Δημοσιογράφος ρώτησε στα ισπανικά τον Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου, με τον Γερμανό τεχνικό να ξαφνιάζεται και διακωμωδώντας την κατάσταση τού εξήγησε ότι δεν μιλάει τη γλώσσα.

Ένα αναπάντεχο, αστείο σκηνικό έζησαν όσοι βρέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου της Λίβερπουλ ενόψει του αγώνα με τη Νιούκαστλ.

Κι αυτό διότι ένας από τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στην αίθουσα θέλησε να κάνει την ερώτησή του στον Γιούργκεν Κλοπ στα ισπανικά.

Ο Γερμανός τεχνικός αφού άφησε τον ρεπόρτερ να ολοκληρώσει, έβαλε τα γέλια και του ζήτησε να τον ρωτήσει στα αγγλικά, ενώ αναρωτήθηκε ποιος του είπε ότι γνωρίζει ισπανικά.

"Και τώρα πρέπει να ρωτήσεις στα αγγλικά. Δεν μιλάω ισπανικά. Σου είπε κάποιος ότι μιλάω ισπανικά; Μιλάει κανείς ισπανικά εδώ;" είπε ο τεχνικός των κόκκινων.

Μία από τις ερωτήσεις αφορούσε το ότι έχει μεγάλη δημοτικότητα στην Ισπανία, με τον Κλοπ να απαντά: "Το ίδιο συνέβη όταν ήμουν ακόμα στη Γερμανία. Ήμουν πολύ δημοφιλής στην Αγγλία μέχρι που έφτασα εδώ. Το ίδιο θα συμβεί και στην Ισπανία. Όταν πάω και με γνωρίσουν καλύτερα, θα καταλάβουν ότι δεν είμαι τόσο καλός".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ