ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Ποτέ δεν πίστευα ότι είμαι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο"

Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ
Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ © 2023 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ διαβεβαίωσε ότι έχει την ικανότητα να ανατρέψει την κακή φόρμα της Λίβερπουλ, υποστηρίζοντας ότι ποτέ δεν πίστεψε ότι είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο, αλλά ούτε κι ο χειρότερος.

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την πρωτοπόρο Άρσεναλ (18:30, Novasports Premier League και Live από το SPORT24) στο Άνφιλντ την Κυριακή (9/4) με στόχο την επιστροφή στις νίκες και τη διεκδίκηση των ευρωπαϊκών εισιτηρίων για τη νέα σεζόν.

Ο Γιούργκεν Κλοπ υποστήριξε ότι μπορεί να μπορεί να επαναφέρει τη Λίβερπουλ εκεί που ανήκει, τονίζοντας ότι δεν πέρασε από το μυαλό του ότι είναι ο κορυφαίος προπονητής, αλλά ούτε κι ο χειρότερος.

"Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ανανέωση, αυτό είναι μέρος της δουλειάς. Αν ποτέ αμφέβαλλα για τον εαυτό μου μετά την ήττα σε αγώνες, θα ήταν δύσκολο για μένα στην αρχή.

Ποτέ δεν πίστευα ότι είμαι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο και τώρα δεν νομίζω ότι είμαι ο χειρότερος. Είναι απλώς μια κατάσταση που πρέπει να ξεπεράσουμε. Ξέρω πολλά για το ποδόσφαιρο και ξέρω πολλά για τους ανθρώπους και ξέρω ότι μερικές φορές απλά χρειάζεται χρόνο σε έναν κόσμο όπου δεν μας δίνεται καθόλου χρόνος.

Μακροπρόθεσμα, αυτές οι στιγμές με κάνουν καλύτερο προπονητή, σίγουρα. Για εμένα και το υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο, αυτό θα μας κάνει καλύτερους.

Αυτό δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, αλλά πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι σωστό και να βοηθήσουμε τα παιδιά να γίνουν ξανά η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Ήμασταν εκεί για πολύ καιρό και θα είμαστε ξανά εκεί. Αυτό είναι που πρέπει να κάνω".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ