ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Παίξαμε εκπληκτικό ποδόσφαιρο, ήμασταν όπως θέλω να βλέπω την ομάδα"

Ο Γιούργκεν Κλοπ κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λίβερπουλ στο Έλαντ Ρόουντ με την Λιντς για την Premier League | 12 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Γιούργκεν Κλοπ κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λίβερπουλ στο Έλαντ Ρόουντ με την Λιντς για την Premier League | 12 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών στη ματσάρα με τη Μίλαν το βράδυ της Τετάρτης (15/9) στο Άνφιλντ

Σε ένα συγκλονιστικό ματς που καθήλωσε το ποδοσφαιρικό κοινό, έχοντας δύο ανατροπές, η Λίβερπουλ επιβλήθηκε 3-2 της Μίλαν στο Άνφιλντ και άρχισε ιδανικά την πορεία της στο φετινό Champions League. Οι δύο ομάδες, που μαζί μετρούν 13 Κύπελλα Πρωταθλητριών/Champions League αναμετρήθηκαν μόλις για τρίτη φορά στην ιστορία τους και πρώτη σε ομίλους, μετά από τα ραντεβού τους στους τελικούς του 2005 και του 2007, και προσέφεραν ένα θεσπέσιο και χορταστικό ποδοσφαιρικό θέαμα.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την σπουδαία νίκη της Λίβερπουλ έμεινε ο Γιούγκεν Κλοπ. Ο Γερμανός τεχνικός είδε την ομάδα του να επιστρέφει από το 2-1 και να παίρνει παίρνει τους τρεις βαθμούς. Στη συνέντευξη Τύπου, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την εικόνα και τη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Λίβερπουλ διεύρυνε σε 15 παιχνίδια το αήττητο σερί της σε όλες διοργανώσεις (12 νίκες - 3 ισοπαλίες) ενώ η Μίλαν είχε να χάσει σε πρώτο παιχνίδι φάσης ομίλων από το μακρινό 1996 (2-3 από την Πόρτο).

"Παίξαμε εκπληκτικό ποδόσφαιρο και δεν τους δώσαμε τίποτα μέχρι τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, όπου μας τιμώρησαν. Δεν παίξαμε απλά και η άμυνά μας είχε σε εκείνο το σημείο πρόβλημα στην οργάνωσή της.

Αλλά, αν εξαιρέσει κανείς εκείνα τα δέκα λεπτά, παίξαμε όπως θα ήθελα να βλέπω την ομάδα. Έπρεπε να επιστρέψουμε και το κάναμε, ήταν μία σημαντική νίκη, γιατί ο όμιλος είναι δύσκολος. Δεν θα προκριθούμε σίγουρα, επειδή νικήσαμε τη Μίλαν, αλλά είναι μία καλή αρχή", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κλοπ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ