ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Ο Χάκπο μπορεί να παίξει και στις τέσσερις θέσεις στην επίθεση"

Ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου μετά το Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον
Ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου μετά το Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον PRINT SCREEN

Ο Γιούργκεν Κλοπ ξεκαθάρισε πως ο Κόντι Χάκπο έχει την ικανότητα να παίξει είτε στις πτέρυγες είτε στην κορυφή της επίθεσης, ενώ έκανε την εκτίμηση πως στο ματς της 7ης Ιανουαρίου με την Γουλβς ενδέχεται να τον έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του.

Ο Κόντι Χάκπο αποτέλεσε το μεγάλο deal της Λίβερπουλ, η οποία τον απέκτησε από την Αϊντχόφεν με ένα ποσό κοντά στα 45.000.000 ευρώ και το γεγονός αυτό ενθουσίασε τον κόσμο της ομάδας και ακόμα περισσότερο τον Γιούργκεν Κλοπ.

Δεν έχασε μάλιστα την ευκαιρία να εκφράσει μέσω συνέντευξης Τύπου την Πέμπτη (29/12) την ικανοποίησή του, τονίζοντας πως ο 23χρονος Ολλανδός μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις της επίθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Είναι ένας πραγματικά καλός παίκτης και το πακέτο είναι τρομερά ενδιαφέρον, έχει ποιότητα και δυνατότητες. Μπορεί να παίξει σε διαφορετικές θέσεις, για την ακρίβεια μπορεί να καλύψει τέσσερις θέσεις στην επίθεση παίζοντας στα άκρα και κεντρικά.

Είναι πολύ νεαρός και ήταν σε φόρμα τόσο με την Αϊντχόφεν όσο και με την εθνική Ολλανδίας. Η θέση που πιθανότατα να προτιμάει να παίζει είναι στα αριστερά σε διάταξη 4-3-3", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κλοπ, για να προσθέσει αναφορικά με το πιθανό ντεμπούτο του Ολλανδού με την κόκκινη φανέλα:

"Ίσως να υπάρχει κάποια ελπίδα με την Μπρέντφορντ αλλά ρεαλιστικά δεν υπάρχουν ελπίδες αφού οι τράπεζες εχουν αργία την Δευτέρα και θα πρέπει να υπογραφτούν κάποια χαρτιά. Πιθανότα με την Γουλβς (σ.σ. 7 Ιανουαρίου) θα είναι στη διάθεσή μας".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ