ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Να αγνοήσουμε τους εξωτερικούς θορύβους, δεν έχουμε στο μυαλό μας το ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ"

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε ματς της Λίβερπουλ στο FA Cup απέναντι στην Σαουθάμπτον | 28 Φεβρουαρίου 2024
Ο Γιούργκεν Κλοπ σε ματς της Λίβερπουλ στο FA Cup απέναντι στην Σαουθάμπτον | 28 Φεβρουαρίου 2024 @2024 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ ξεκαθάρισε πως όλοι στην Λίβερπουλ σκέφτονται το ματς με την Σέφιλντ στο "Άνφιλντ" και όχι το ντέρμπι που ακολουθεί με την Γιουνάιτεντ ενώ δήλωσε άγνοια για τον τίτλο του φαβορί που δόθηκε εδώ λίγα 24ωρα στους ρεντς.

Η επικράτηση της Λίβερπουλ επί της Μπράιτον (7η νίκη με ανατροπή τη φετινή σεζόν) σε συνδυασμό με την λευκή ισοπαλία μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Άρσεναλ έφερε τους ρεντς στην κορυφή της Premier League με +2 έναντι των Λονδρέζων και +3 απέναντι στους πρωταθλητές, όμως αυτό δεν είναι αρκετό για να κάνει τον Γιούργκεν Κλοπ να εφησυχάζει.

Τουναντίον, με εννέα ματς να απομένουν για το φινάλε της σεζόν στην Premier League ο Γερμανός προπονητής αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί που έδωσαν κάποιοι στην ομάδα του λόγω του μικρού βαθμολογικού αβαντάζ και ξεκαθάρισε πως στο μυαλό εκείνου και των παικτών του είναι το εντός έδρας με την ουραγό Σέφιλντ την Πέμπτη (04/04, 21:30, Novasports 2HD) και όχι το ντέρμπι στο "Ολντ Τράφορντ" απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την ερχόμενη Κυριακή.

"Εάν σκεφτόμουν από τώρα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι άνθρωποί μας θα σκέφτονταν με το δίκιο τους πως κάθομαι πάρα πολλά χρόνια σε αυτή την καρέκλα.

Σε καμία περίπτωση δεν κοιτάζουμε το ματς της Κυριακής αυτή τη στιγμή. Η Σέφιλντ αξίζει τον πλήρη σεβασμό μας και θα την έχει. Περιμένω από την Άρσεναλ και την Μάντσεστερ Σίτι να κερδίσουν τα δικά τους παιχνίδι απόψε.

Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να παίρνουμε νίκες στα δικά ματς παιχνίδια", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός, ο οποιός ερωτηθείς για τον τίτλο του φαβορί που αποδίδεται στην ομάδα του μετά από ματς της Κυριακής, είπε:

"Δεν είναι κάτι για το οποίο έχουμε γνώση. Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να κάνουμε αυτή την περίοδο είναι να αγνοήσουμε τον εξωτερικό θόρυβο και να είμαστε η καλύτερη έκδοση του εαυτού μας".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ