PREMIER LEAGUE

Γκουαρδιόλα σε Κλοπ: "Ο Γιούργκεν χρειάζεται να ξαναδεί το ημερολόγιο"

Ο  Κλοπ δίνει το χέρι του στον Γκουαρδιόλα στο ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ για την Premier League στις 8 Νοεμβρίου του 2020.
Ο Κλοπ δίνει το χέρι του στον Γκουαρδιόλα στο ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ Ⓒ 2020 MARTIN RICKETT/ASSOCIATED PRESS

Ο Γιούργκεν Κλοπ ισχυρίστηκε ότι η Μάντσεστερ Σίτι είχε κενό δύο εβδομάδων, εξαιτίας του κορονοϊού, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να καλεί τον προπονητή της Λίβερπουλ να ξαναδεί το ημερολόγιο.

Την Τετάρτη (3/2) η Λίβερπουλ ηττήθηκε στην έδρα της από την Μπράιτον με σκορ 0-1. Ο Γιούργκεν Κλοπ στις δηλώσεις του ενόψει του ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι (7/2, 18:30) ισχυρίστηκε ότι η ομάδα του ήταν κουρασμένη, εν αντιθέσει με τους Πολίτες που είχαν ξεκουραστεί δύο εβδομάδες, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

"Πρέπει να παίζουμε ποδόσφαιρο, να προπονηθούμε, να ανακάμπτουμε και να χρησιμοποιούμε κάθε λεπτό για να προπονηθούμε. Δεν είχαμε διάλειμμα, η Σίτι είχε δύο εβδομάδες εξαιτίας του κορονοϊού. Είναι μία δύσκολη χρονιά. Δεν ήμασταν φρέσκοι για το παιχνίδι με την Μπράιτον" ανέφερε συγκεκριμένα ο Γερμανός προπονητής.

Φυσικά, τα λεγόμενα του Κλοπ δεν έμειναν αναπάντητα από τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο τεχνικός της Σίτι υποστήριξε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και πως ο Γερμανός προπονητής θα πρέπει να ξαναδεί το ημερολόγιο του.

"Όταν δω τον Γιούργκεν θα του πω πόσες εβδομάδες είχαμε ρεπό. Εξεπλάγην. Δεν νομίζω ότι είναι τέτοιου είδους προπονητής. Θα πρέπει να δει ξανά το ημερολόγιο. Ξέρει ότι δεν είναι αλήθεια. Ίσως είναι μία παρεξήγηση" τόνισε ο Πεπ.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην 4η θέση με 40 βαθμούς και απέχει επτά πόντους από την Μάντσεστερ Σίτι που είναι στην κορυφή και με αγώνα λιγότερο.

Photo credits: ⓒ 2020 Martin Rickett/Associated Press

TAGS PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ