ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Κλοπ αποθέωσε τον Τσιμίκα: "Έκανε κορυφαίο παιχνίδι"

Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ
Ο Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Λίβερπουλ © 2021 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποθέωσε για μία ακόμα φορά τον Κώστα Τσιμίκα για την εμφάνισή του στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Κρίσταλ Πάλας, τονίζοντας πως ο Έλληνας αμυντικός έκανε κορυφαίο παιχνίδι".

Ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε ξανά φανέλα βασικού στον Κώστα Τσιμίκα στην αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας (3-0), με τον Έλληνα μπακ να βρίσκει έτσι θέση στο αρχικό σχήμα για την 5η αγωνιστική της Λίβερπουλ στην Premier League.

Πρόκειται μάλιστα, για το τρίτο ματς του 25χρονου στη βασική ενδεκάδα της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ σε επίπεδο Premier League, με τον Τσιμίκα να παίρνει τη σκυτάλη από το ματς με την Μπέρνλι που είχε την πρώτη του ασίστ (έφτιαξε το 1-0 του Ζότα).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μάλιστα ο Κλοπ, εμφανίστηκε ικανοποιημένος και από τη χθεσινή (18/9) εμφάνιση του Έλληνα διεθνή, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: Κώστας έκανε ένα κορυφαίο παιχνίδι".

Παράλληλα, ο Γερμανός στάθηκε και στο ντεμπούτο του 22χρονου Γάλλου αμυντικού, Ιμπραχίμα Κονατέ: "Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να προσαρμοστεί ο Κονατέ. Νομίζω ότι όλοι είδαμε τι είδους δυνατότητες έχει. Είναι απίστευτος. Η τεχνική, η κατανόηση του παιχνιδιού, είναι όλα εκεί, αλλά όταν είσαι νεαρός και είσαι ήδη έμπειρος όπως ο Ιμπου, στηρίζεσαι μερικές φορές σε αυτές τις δεξιότητες και η Premier League σου δίνει σκληρά μαθήματα. Μαζί με τον Βιρτζ (Φαν Ντάικ) και τον Μίλι (Μίλνερ) λειτούργησαν πολύ καλά, και ο Κώστας έπαιξε επίσης ένα κορυφαίο παιχνίδι", τόνισε ο Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου μετά το φινάλε του αγώνα.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ