ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ για την ποινή αποκλεισμού: "Από τις εξέδρες έχεις καλύτερη οπτική"

Ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου μετά το Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον
Ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου μετά το Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον PRINT SCREEN

Η Λίβερπουλ πήρε τη νίκη κόντρα στη Σαουθάμπτον χωρίς τον Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της, με τον Γερμανό τεχνικό να σχολιάζει την ποινή αποκλεισμού του, τονίζοντας πως η οπτική από τις εξέδρες είναι καλύτερη.

Ο Γιούργκεν Κλοπ παρακολούθησε την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Σαουθάμπτον (3-1) από τις κερκίδες, καθώς η FA τον τιμώρησε με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής για την κόκκινη κάρτα στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Αυτό ωστόσο, δεν αποτέλεσε πρόβλημα για τους κόκκινους, οι οποίοι επικράτησαν με 3-1. Ο Γερμανός τεχνικός μετά το φινάλε του αγώνα σχολίασε την τιμωρία του, αναφέροντας πως είχε καλύτερη οπτική από το σημείο που βρισκόταν.

"Δεν είναι το πρώτο παιχνίδι που παρακολουθώ από τις εξέδρες. Όχι επειδή μου το απαγόρευσαν, αλλά έχω παρακολουθήσει πολλούς αγώνες από τις κερκίδες. Η οπτική είναι πολύ καλύτερη, δεν είναι ακόμα το αγαπημένο μου μέρος, αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι δεν θα ήταν πρόβλημα για μας. Ωστόσο, δεν ήταν πολύ ωραίο που ενημερωθήκαμε μόλις την Παρασκευή (11/11).

Αφού άσκησε έφεση η FA, περίμενα φυσικά ότι θα τιμωρηθώ με αποκλεισμό, αλλά όταν είναι Παρασκευή απόγευμα και η προπόνηση έχει ήδη γίνει και κάποιος σε παίρνει και σου λέει: "Παρεμπιπτόντως, αύριο...". Έπρεπε να οργανωθούμε λίγο, ήταν εντάξει, ο Πεπ, ο Πιτ και ο Βίτορ είναι έμπειροι προπονητές, μπορούν να το κάνουν αυτό. Ήμασταν σε επαφή".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ