ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ για Σαλάχ: "Είμαι το λάθος άτομο να μιλήσω για το μέλλον του, άλλοι άνθρωποι θα αποφασίσουν"

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε ματς της Λίβερπουλ κόντρα στην Μπράιτον στην Premier League | 31 Μαρτίου 2024
Ο Γιούργκεν Κλοπ σε ματς της Λίβερπουλ κόντρα στην Μπράιτον στην Premier League | 31 Μαρτίου 2024 @2024 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το μέλλον του Μοχάμεντ Σαλάχ στη Λίβερπουλ, λέγοντας ότι δεν είναι εκείνος αρμόδιος πλέον να μιλάει γι' αυτό. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι η παρεξήγησή τους θεωρείται λήξασα.

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Τότεναμ, έχοντας ως στόχο τη νίκη για να διεκδικήσει όποιες πιθανότητες έχει για τον τίτλο, αν και τις τελευταίες δύο αγωνιστικές έχασε σημαντικό έδαφος.

Ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του κυριακάτικου αγώνα στο Άνφιλντ, στάθηκε σε δύο σκέλη στον Μοχαμέντ Σαλάχ. Αφενός για το μέλλον του στους "reds", στο οποίο τόνισε ότι δεν είναι αρμόδιος να απαντήσει μιας και αποχωρεί στο τέλος της σεζόν, αφετέρου στην αψιμαχία που είχαν οι δυο τους στο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ, η οποία όμως ανήκει στο παρελθόν.

"Πρέπει να συνηθίσετε ότι δεν είναι θέμα μου. Είναι απίστευτος, αλλά δεν πρέπει να μιλήσω γι' αυτό, άλλοι θα αποφασίσουν. Είμαι το λάθος άτομο για να μιλήσω γι' αυτό. Απλώς προσπαθώ να βοηθήσω τη βάση για το μέλλον του συλλόγου, αυτές οι αποφάσεις είναι για άλλους", δήλωσε όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του Σαλάχ στους reds.

Όσο για την παρεξήγησή τους τόνισε ότι "Επιλύθηκε ολοκληρωτικά. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Γνωριζόμαστε τόσο καιρό και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τενχικός.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ