ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Έδωσα δύο μέρες ρεπό, γιατί ήταν καλύτερα να μην βλέπουμε ο ένας τον άλλον"

Ο Γιούργκεν Κλοπ στον αγώνα με την Μπράιτον
Ο Γιούργκεν Κλοπ στον αγώνα με την Μπράιτον © 2023 ALASTAIR GRANT / AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του μετά την ήττα από τη Γουλβς, εξηγώντας πως το έκανε γιατί θεωρούσε ότι ότι για λίγες ημέρες θα βοηθήσει στην ένταση και την πίεση να μην βλέπει ο ένας τον άλλον.

Μετά την ισοπαλία με την Τσέλσι στο Άνφιλντ, την ήττα από την Μπράιτον και τον αποκλεισμό από το FA Cup, η Λίβερπουλ ηττήθηκε και το Σάββατο (4/2) από τη Γουλβς με 3-0.

Την Κυριακή (5/2) ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του, μία απόφαση για την οποία ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Έβερτον τη Δευτέρα (13/2).

"Την Κυριακή αφού είχαμε μιλήσει για τα πάντα, σκέφτηκα ότι ήταν καλύτερο να μην δούμε ο ένας τον άλλον για μερικές μέρες. Και λειτούργησε. Έφυγα με μέτρια διάθεση, επέστρεψα με καλύτερη.

Μπορώ να εξηγήσω απολύτως τα πάντα, αλλά όχι σε εσάς (τους δημοσιογράφους). Οι άνθρωποι μπορούν να γράψουν ό,τι θέλουν. Αυτό είναι το πρόβλημα, δεν μπορώ να σας εξηγήσω τα πάντα. Το εξηγώ στους παίκτες μου. Ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα και μια πολύ πιο εύκολη συνέντευξη Τύπου".

Ο Γερμανός τεχνικός αποκάλυψε επίσης, πως ο Τιάγκο δεν προπονήθηκε λόγω ενός προβλήματος στον ισχίο κι ως εκ τούτου, η συμμετοχή του στο παιχνίδι είναι αβέβαιη.

"Ο Τιάγκο έχει κάποια προβλήματα, πρέπει να ρωτήσω τι μου επιτρέπεται να πω. Έχει πρόβλημα στο ισχίο και δεν μπορούσε να προπονηθεί".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ