ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: Δίνει συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (26/1) το απόγευμα

Ο Γιούργκεν  Κλοπ σε αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 17 Δεκεμβρίου 2023
Ο Γιούργκεν Κλοπ σε αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 17 Δεκεμβρίου 2023 @2023 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ και η Λίβερπουλ έχουν προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου για την Παρασκευή (26/1) το απόγευμα με τον Γερμανό τεχνικό να εξηγεί και να απαντάει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την απόφαση του να αποχωρήσει από το σύλλογο.

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει το απόγευμα της Παρασκευής (26/1) στις 17:00 ο Γιούργκεν Κλοπ προκειμένου να απαντήσει στους εκπροσώπους του Τύπου για την αποφάση-βόμβα να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ.

Ο Γερμανός προπονητής μπορεί να ανέλυσε για 25 λεπτά στο κανάλι της ομάδας τους λόγους του αντίου αλλά οι κόκκινοι έκαναν γνωστό πως θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου στην οποία ο 56χρονος τεχνικός στο αθλητικό κέντρο της ομάδας θα αναφερθεί στην απόφαση του.

Ούτως ώστε να απαντήσει σε κάθε ερώτηση που θα του τεθεί για την απόφαση του, το χρονικό σημείο της ανακοίνωσης της και ότι άλλο θέλουν να μάθουν οι δημοσιογράφοι που θα βρεθούν σε αυτή.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ