ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Δεν θα έχουμε ξαφνικά περισσότερα χρήματα αν θυμώσω με τη διοίκηση"

Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ
Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ © 2023 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στο μεταγραφικό κομμάτι, τονίζοντας ότι η Λίβερπουλ ψάχνει παίκτες που να παλεύουν για το σήμα, εξηγώντας πως η εντάσεις με τη διοίκηση δεν θα ευνοήσουν πουθενά.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται αρκετά πίσω από τις πρώτες θέσεις της Premier League κι αυτό ενδέχεται να της στερήσει τη συμμετοχή της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση την επόμενη σεζόν.

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, τονίζοντας πως το να δημιουργηθεί ένταση με τη διοίκηση δεν θα ευνοήσει την κατάσταση.

"Δεν είμαι θυμωμένος με τους ιδιοκτήτες. Δεν συμφωνώ με όλα όσα κάνουμε, αλλά εργάζομαι εδώ και δεν είμαι εδώ για να θυμώνω για πράγματα που θα λειτουργήσουν ή δεν θα λειτουργήσουν.

Αν θυμώσω, δεν θα έχουμε ξαφνικά περισσότερα χρήματα και πόρους για να κάνουμε τα πάντα. Ο τρόπος που κάναμε τα πράγματα στο παρελθόν είναι ο τρόπος που θα τα κάνουμε και στο μέλλον.

Δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό κι επίσης, ήμασταν αρκετά επιτυχημένοι με αυτόν τον τρόπο. Το ότι δεν κατακτήσαμε τα τέσσερα τρόπαια πέρυσι, δεν είχε καμία σχέση με το μεταγραφικό παζάρι, ότι δεν πήραμε αρκετούς παίκτες.

Ίσως κάποιοι να πίστευαν ότι αν αγοράζαμε ορισμένους παίκτες θα είχαμε έναν βαθμό παραπάνω. Θέλουμε να φέρουμε τους σωστούς παίκτες εδώ, αυτούς που θέλουν να παλέψουν για το σήμα, να παλέψουν για τον σύλλογο, να εξελιχθούν μαζί μας".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ