ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Δεν μπορούμε να κάνουμε τέσσερις μεταγραφές πριν μάθουμε ποιος θα φύγει από το σύλλογο"

Ο Γιούργκεν Κλοπ στον αγώνα με την Μπράιτον
Ο Γιούργκεν Κλοπ στον αγώνα με την Μπράιτον © 2023 ALASTAIR GRANT / AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ χαρακτήρισε απαράδεκτο για την Λίβερπουλ το ότι δέχτηκε πέντε γκολ εντός έδρας από την Ρέαλ και τόνισε πως θα πρέπει οι άλλες ομάδες της Premier League να νιώσουν την ανάσα των ρεντς. Ποια η θέση του για το μεταγραφικό πλάνο.

Η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής (24/02) ο Γιούργκεν Κλοπ, ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος το βράδυ του Σαββάτου με την Κρίσταλ Πάλας, ήταν αναμενόμενο πως θα "βγάλει ζουμί".

Και αυτό γιατί ακολούθησε τη συντριβή της Λιβερπουλ από την Ρεάλ στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τη φάση των "16" του Champions League (2-5), αποτέλεσμα το οποίο ουσιαστικά "τελείωσε" τους ρεντς από τη μάχη της Ευρώπης και τους αναγκάζει να έχουν ως μοναδικό στόχο την έξοδο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μέσω της 4ης θέσης στο πρωτάθλημα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Το να δεχόμαστε πέντε γκολ στο σπίτι μας σε Champions League είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Θα πρέπει να αλλάξουμε. Όλοι οι αγώνες από εδώ και πέρα είναι για μας σαν προκριματικά Champions League.

Είναι σημαντικό να προκριθούμε στη νέα διοργάνωση", τόνισε ο Γερμανός προπονητής, για να προσθέσει με νόημα: "Θα πρεπει να αρχίσουμε να πιστεύουμε και πάλι στους εαυτούς μας και να γίνουμε μία ομάδα εξαιρετικά ανεπιθύμητη από κάθε αντίπαλο.

Θα πρέπει να καταδιώκουμε τους πάντες, θα πρέπει να καταδιώξουμε όλες τις ομάδες της λίγκας. Οι υπόλοιπες ομάδες θα πρέπει να μυρίσουν την ανάσα μας".

Ο Κλοπ δεν έμεινε όμως μόνο εκεί αλλά θέλησε να απαντήσει και σε όσους έχουν αφήσει αιχμές για την μεταγραφική αδράνεια της Λίβερπουλ το τελευταίο διάστημα, με τον Κλοπ να ξεκαθαρίζει το πλάνο του:

"Ήταν πάντα ξεκάθαρο, οι μεταγραφές μας θα πρέπει να είναι στοχευμένες. Δεν μπορούμε να κάνουμε τέσσερις μεταγραφές πριν μάθουμε ποιος θα φύγει από το σύλλογο.

Ήξερα πως θα ήταν πονηρά τα πράγματα, αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο με την Λίβερπουλ".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ