ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Δεν είμαι σίγουρος ότι θα προπονήσω ξανά έναν παίκτη με τα νούμερα του Σαλάχ"

Ο Γιούργκεν Κλοπ και ο Μοχάμεντ Σαλάχ μετά από ματς της Λίβερπουλ στην Premier League με αντίπαλο την Γουέστ Χαμ | 24 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Γιούργκεν Κλοπ και ο Μοχάμεντ Σαλάχ μετά από ματς της Λίβερπουλ στην Premier League με αντίπαλο την Γουέστ Χαμ | 24 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ φλερτάρει με το 200ο γκολ στην καριέρα του με τη φανέλα της Λίβερπουλ και ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έχασε την ευκαιρία να πλέξει το εγκώμιο του Αιγύπτιου, στηρίζοντας παράλληλα τον Κέλεχερ ενόψει του εκτός έδρας ματς με την Σέφιλντ.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ μετράει 199 γκολ στην καριέρα του με την Λίβερπουλ, της οποίας τη φανέλα φόρεσε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2017, και ενόψει του εκτός έδρας ματς με την Σέφιλντ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Premier League (06/12, 21:30, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24) ο Γιούργκεν Κλοπ θέλησε να του κάνει ειδική μνεία.

"Είναι πάντα εδώ. Έναν τέτοιο παίκτη με τα δικά του νούμερα, δεν είμαι σίγουρος πως θα προπονήσω ποτέ ξανά. Η εξέλιξή του ως άνθρωπος είναι εκπληκτική και ως παίκτη καθόλα εντυπωσιακή.

Χωρίς αμφιβολία, είναι ένας εκ των κορυφαίων όλων των εποχών", τόνισε για τον Αιγύπιο σούπερ σταρ ο Γερμανός, για να αναφερθεί κατόπιν για την δοκιμασία στο "Μπράμαλ Λέιν" παίρνοντας... σκυτάλη από το γκολ του Αλεξάντερ-Άρνολντ στο 88ο λεπτό του αγώνα με την Φούλαμ στο "Άνφιλντ" που χάρισε μία τεράστια νίκη με 4-3 στους ρεντς.

"Είναι πολύ σημαντικό το ματς που βάλαμε στο φινάλε με την Φούλαμ. Μπορούμε να πάρουμε πολλά πράγματα από το ματς αλλά θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα.

Δεν έχω κάτσει να σκεφτώ ούτε δευτερόλεπτο για το πού μπορούμε να καταλήξουμε. Θα πρέπει να είμαστε κοντά στις πρώτες θέσεις τον Απρίλιο. Αν είμαστε εκεί κοντά, τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε..."

Στη ίδια συνέντευξη Τύπου ο Κλοπ ξεκαθάρισε πως ο Αλεξάντερ-Άρνολντ μπορεί να είναι το ίδιο επιδραστικός στο παιχνίδι της Λίβερπουλ είτε παίζοντας ως δεξιός μπακ είτε στο χώρο του κέντρου, ενώ υπερασπίστηκε απόλυτα τον Κέλεχερ για τα τρία γκολ που δέχτηκε στο ματς με την Φούλαμ (έγινε αποδέκτης έντονης κριτικής) τονίζοντας πως έκανε καλό παιχνίδι και πως η τύχη δεν ήταν το μέρος τους σε καίριες στιγμές.

Υπενθυμίζεται πως στο ματς με την Φούλαμ τραυματίστηκε ο Μάτιπ και δεν θα επιστρέψει άμεσα στις υποχρεώσεις των ρεντς βάσει των πρώτων ιατρικών εκτιμήσεων, ενώ απόντες από τον αγώνα με την Σέφιλντ θα είναι και οι Άλισον, Ζότα που χτύπησαν στο πρόσφατο ντέρμπι με την Σίτι στο Μάντσεστερ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ