ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Δεν είχαμε μία υπέροχη βραδιά αλλά αρκετά καλή για να αξίζουμε τη νίκη"

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, στη διάρκεια του αγώνα με την Ίντερ | 16 Φεβρουαρίου 2022
Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, στη διάρκεια του αγώνα με την Ίντερ | 16 Φεβρουαρίου 2022 © 2022 AP IMAGES/ANTONIO CALANNI

Ο Γιούργκεν Κλοπ χαρακτήρισε υπέροχα και τα δύο γκολ της Λίβερπουλ και τόνισε πως οι κόκκινοι πήραν δίκαια τη νίκη κόντρα στην Ίντερ ενώ ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ υπογράμμισε πως ήταν δύσκολο να καταφέρουν να λυγίσουν τους νερατζούρι.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών της Λίβερπουλ στο Μεάτσα και το τελικό 2-0 επί της Ίντερ που τους φέρνει σε θέση ισχύος όσον αφορά στην υπόθεση πρόκριση στους 8 του Champions League εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ.

"Ήταν ένα ματς που παίχτηκε σε απίστευτα υψηλό τέμπο. Αρχίσαμε καλά όμως στη συνέχεια είχαμε προβλήματα στην άμυνα με τους φουλ-μπακ μας να είναι μόνοι αρκετά συχνά.

Σε τέτοια ματς θα πρέπει να κρατάς περισσότερο τη μπάλα και εμείς δεν το κάναμε αυτό όσο θα έπρεπε. Δεν μπορείς όμως να έρχεσαι εδώ και να ελπίζεις απλά να έχεις μία υπέροχη βραδιά για να πάρεις το αποτέλεσμα.

Εμείς δεν είχαμε υπέροχη βραδιά αλλά αρκετά καλή για να είμαστε άξιοι νικητές. Σκοράραμε δύο πανέμορφα γκολ. Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος με ό,τι συνέβη με εξαίρεση τον τραυματισμό του Ντιόγκο Ζότα που έπρεπε να βγει λόγω προβλήματος στον αστράγαλο.

Μπορούσε να συνεχίσει να παίζει και αυτό είναι καλό σημάδι αλλά ήταν πρησμένος ο αστράγαλός του και έπρεπε να κάνουμε την αλλαγή", δήλωσε ο Κλοπ, που έγινε μάλιστα ο πρώτος Γερμανός προπονητής που φτάνει τις 50 νίκες στο Champions League.

"Ήμασταν έτοιμοι για μάχη"

Από την πλευρά του ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ υποστήριξε πως οι παίκτες της Λίβερπουλ ήξεραν πως θα υποφέρουν απέναντι στην Ίντερ, κάτι ωστόσο που έκαναν με αποτέλεσμα -σε συνδυασμό με τη σκληρή δουλειά- να πάρουν τη νίκη.

"Είναι ένα δύσκολο μέρος αυτό για να έρχεσαι, ήμασταν έτοιμοι για μάχη απέναντι σε μία πραγματικά καλή ομάδα. Ήταν εκπληκτική η ατμόσφαιρα, το απόλαυσα πραγματικά.

Προφανώς ήταν πολύ σημαντικές οι στατικές φάσεις, είναι η δύναμή μας. Συνολικά είχαμε μία πολύ συμπαγή εμφάνιση που μας έδωσε ένα καλό αποτέλεσμα για να πάρουμε σπίτι μας.

Ήταν μία νίκη που αξίζαμε και η οποία ήρθε μέσα από σκληρή δουλειά. Δεν έχει τελειώσει πάντως η υπόθεση πρόκριση, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι στη ρεβάνς.

Όλοι περιμέναμε πως θα ήμασταν κάτω από πίεση επειδή η Ίντερ είναι πολύ καλή ομάδα και επειδή αυτό είναι το Champions League.

Έπρεπε να ήμασταν έτοιμοι να υποφέρουμε, κάτι που κάναμε. Ευτυχισμένες ημέρες", δήλωσε ο Ολλανδός βράχος της άμυνας της Λίβερπουλ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ CHAMPIONS LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ