ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Δεν έγινα κακός προπονητής από τη μία μέρα στην άλλη"

Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Τότεναμ
Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Τότεναμ © 2022 DAVID CLIFF / AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ αντέδρασε στην κριτική που δέχεται για τη φετινή πορεία της Λίβερπουλ, τονίζοντας πως δεν έγινε ξαφνικά κακός προπονητής.

Δύο εβδομάδες σχεδόν μετά τη συνάντησή τους στην Premier League, Μπράιτον και Λίβερπουλ τίθενται ξανά αντιμέτωπες την Κυριακή (29/1) στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ο Γιούργκεν Κλοπ σχολίασε τη φετινή πορεία των "κόκκινων" που βρίσκονται στην 9η θέση με 29 βαθμούς και αντέδρασε στην κριτική που δέχεται, τονίζοντας πως δεν έγινε ξαφνικά κακός προπονητής.

"Αν μου αρέσει η πρόκληση; Νομίζω ότι το είπα πριν το πει ο Πεπ. Είναι ο λόγος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο για να είμαι 100% ειλικρινής. Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο και ναι, η τελευταία χρονιά ήταν εξαιρετικά έντονη, πολύ περισσότερο από ό,τι θα μπορούσαμε να περιμέναμε, γιατί ποιος περιμένει να πάει και στους τρεις τελικούς;

Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο, αυτό είναι ξεκάθαρο, αλλά με λιγότερους τραυματισμούς, νομίζω ότι θα συμφωνούσαμε όλοι ότι θα μπορούσαμε να έχουμε τέσσερις ή πέντε βαθμούς περισσότερους.

Δεν είναι μια καλή σεζόν, αλλά είμαστε κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League και αυτό είναι μια φυσιολογική σεζόν.

Οι τραυματισμοί το έκαναν πιο δύσκολο και μετέτρεψαν τον μέσο όρο σε κακό μέχρι στιγμής. Εάν τρεις σημαντικοί, καθοριστικοί παίκτες είναι εκτός λόγω τραυματισμού και δεν μπορείτε να τους αντικαταστήσετε, δεν είναι απλό

Το έχω ξαναπεί, δεν έγινα κακός προπονητής από τη μια μέρα στην άλλη. Δεν είμαι τόσο καλός όσο νομίζουν κάποιοι, αλλά δεν είμαι τόσο κακός όσο λένε κάποιοι άλλοι. Φανταστείτε ότι βλέπετε ένα διαφορετικό πρόσωπο εδώ και σας λέει όλα αυτά τα πράγματα. Φανταστείτε κερδίσαμε και τα τέσσερα τρόπαια και έκανα διακοπές".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ