ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Δεν έχω τηλεφωνήσει στον Τζέραρντ για το Σίτι - Άστον Βίλα, όλοι οι άλλοι στο σύλλογο το έκαναν"

Ο Γιούργκεν Κλοπ πανηγυρίζει νίκη της Λίβερπουλ στην έδρα της Σαουθάμπτον για την Premier League | 17 Μαΐου 2022
Ο Γιούργκεν Κλοπ πανηγυρίζει νίκη της Λίβερπουλ στην έδρα της Σαουθάμπτον για την Premier League | 17 Μαΐου 2022 @2022 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε πως δεν έχει μιλήσει με τον Στίβεν Τζέραρντ ενόψει του Σίτι - Άστον Βίλα που θα κρίνει τον φετινό τίτλο της Premier League ενώ υπεραμύνθηκε της απόφασης των ρεντς να κάνουν παρέλαση στο Λίβερπουλ στις 29 Μαΐου.

Η Λίβερπουλ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στη φετινή Premier League υποδεχόμενη στο Άνφιλντ την Γουλβς το απόγευμα της Κυριακής (22/5, 18:00, COSMOTE SPORT 3 HD, LIVE από SPORT24), σε ένα ματς που θέλει νίκη και ταυτόχρονα γκέλα της Μάντσεστερ Σίτι στο Έτιχαντ απέναντι στην Άστον Βίλα για να πάρει εκείνη τον τίτλο και να κατακτήσει το τρεμπλ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Όπως είναι λογικό, οι ελπίδες των ρεντς για την κούπα έχουν εναποτεθεί στον άλλοτε αρχηγό τους, Στίβεν Τζέραρντ, που εδώ και μερικούς μήνες βρίσκεται στο τιμόνι των βίλανς, με τον Γιούργκεν Κλοπ να παραχωρεί συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή και να ξεκαθαρίζει πως ο ίδιος δεν έχει μιλήσει με τον Τζέραρντ.

"Εάν έπαιζα σε ένα ματς που μπορούσα να βοηθήσω την Ντόρτμουντ και την Μάιντς αυτό θα ήταν κίνητρο αλλά δεν παίζω και δεν παίζει ο Στίβεν. Είμαστε όλοι άνθρωποι. Ο Στίβι θα το αντιμετωπίσει με 100% σοβαρότητα χωρίς το τηλεφώνημά μου. Είμαι σίγουρος πως οι υπόλοιποι στο σύλλογο τον έχουν καλέσει, εγώ όχι.

Η Κρίσταλ Πάλας είναι ένα καλό παράδειγμα πως όλοι στην Premier League παίζουν για να νικήσουν. Δεν με απασχολεί το τι θα κάνει η Άστον Βίλα γιατί αυτό θα έδειχνε ασέβεια προς την Γουλβς, που και αυτή έρχεται για τη νίκη στο Άνφιλντ", τόνισε αρχικά ο Κλοπ, ο οποίος ερωτηθείς για την παρέλαση που θα κάνει η Λίβερπουλ στις 29 Μαΐου, ανεξάρτητα από την έκβαση της φετινής Premier League και του αποτελέσματος του τελικού του Champions League, είπε:

"Η 29η Μαΐου θα είναι μία ξεχωριστή ημέρα. Έχω τόσους πολλούς λόγους να γιορτάσω. Δεν ξέρουμε πόσους λόγους αλλά έχουμε αρκετούς ήδη. Το League Cup και το FA Cup. Νομίζω πως είναι είναι αρκετοί.

Είναι για μας, είναι για την Λίβερπουλ, είναι για τον κόσμο αφού δεν κάναμε παρέλαση πριν από δύο χρόνια".

Στην ίδια συνέντευξη Τύπου, ο Γερμανός επιβεβαίωσε πως ο Ντιβόκ Οριγκί δεν θα συνεχίσει στην Λίβερπουλ τη νέα σεζόν (συμφώνησε με την Μίλαν), για να στάξει μέλι για την παρουσία του Βέλγου φορ στο Άνφιλντ:

"Για μένα θα είναι πάντα ενας θρύλος της Λίβερπουλ. Όλοι τον αγαπούν και περιμένω να έχει μία ξεχωριστή υποδοχή την Κυριακή. Είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες που είχα και ήταν πραγματική απόλαυση να δουλεύω μαζί του".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ