CHAMPIONS LEAGUE

Κλοπ: "Δεν έχει αγωνιστικές αδυναμίες η Σαχτάρ"

Κλοπ: "Δεν έχει αγωνιστικές αδυναμίες η Σαχτάρ"
Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ εξήρε το αγωνιστικό ταλέντο των παικτών της Σαχτάρ.

Η Ντόρτμουντ καλείται να περάσει το εμπόδιο της Σαχτάρ στην φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο απέναντι στον πλούσιο σύλλογο της Ουκρανίας.

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Γιούργκεν Κλοπ όπως μάλιστα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου. Ο Γερμανός προπονητής εξήρε το ταλέντο των παικτών της Σαχτάρ και την δουλειά του Μιρτσέα Λουπέσκου".

" Ο Μιρτσέα Λουπέσκου είναι ένας εξαιρετικός προπονητής. Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην Σαχτάρ και έχει μάθει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Μπορεί ο Ουίλιαν να έφυγε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αποδυναμώθηκε. Είδαμε τους αγώνες που έπαιξαν πριν την διακοπή λόγω χειμώνα και μπορώ να πω ότι έχει πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Δεν είναι εύκολο να διακρίνεις κάποιες αγωνιστικές αδυναμίες στην Σαχτάρ. Πιστεύω ότι θα δούμε ένα δυνατό και ενδιαφέρον παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και αν είναι δυνατόν να τον ξεπεράσουν.

Η ήττα μας από το Αμβούργο δεν μας προκάλεσε μεγάλα προβλήματα. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί για το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ο πρώτος αγώνας των "16" και δεν χρειάζονται οι παίκτες μου μεγαλύτερο κίνητρο. Αν κάνουμε αυτά που χρειάζεται στο γήπεδο τότε όλα μπορούν να πάνε καλά για μας".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ