ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Απορώ πώς δεν πήραμε το ματς με τις ευκαιρίες στο τέλος, αξίζαμε τουλάχιστον τον πόντο"

Κλοπ: "Απορώ πώς δεν πήραμε το ματς με τις ευκαιρίες στο τέλος, αξίζαμε τουλάχιστον τον πόντο"
@2023 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ επαίνεσε τους παίκτες της Λίβερπουλ για την αντίδραση που έδειξαν μετά το 0-2 της Άρσεναλ και υποστήριξε πως η ομάδα που είναι περισσότερο ικανοποιημένη για τον βαθμό της ισοπαλίας στο "Άνφιλντ" είναι εκείνη του Αρτέτα.

Η Άρσεναλ ήταν κυρίαρχος για μισή ώρα στο "Άνφιλντ" όμως η Λίβερπουλ δεν παράτησε τα όπλα και με αντεπίθεση στη συνέχεια έφτασε στο 2-2 ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να ολοκληρώσει την ανατροπή στις καθυστερήσεις, στο μεγάλο ματς της 30ης αγωνιστικής.

Ο τρόπος με τον οποίο έπαιξαν οι ρεντς ικανοποίησε απόλυτα τον Γιούργκεν Κλοπ, με τον Γερμανό να υποστηρίζει πως βάσει των μεγάλων ευκαιριών που δημιούργησαν οι παίκτες του, είναι απορίας άξιο πώς δεν κατέκτησε το τρίποντο της νίκης κόντρα στην πρωτοπόρο της Premier League.

"Απορώ πώς δεν πήραμε τη νίκη με τις ευκαιρίες που είχαμε στο φινάλε. Είμαι ανάμεσα στο να είμαι χαρούμενος και στο να μην είμαι. Δεν έχω πρόβλημα με την ισοπαλία.

Η Άρσεναλ ήταν καλή όμως μπορούσαν και έπρεπε να έχουν χάσει το παιχνίδι. Ο πόντος ήταν καλύτερος για αυτούς", τόνισε ο Γερμανός προπονητής, για να προσθέσει με νόημα:

"Είχαμε ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να τις αξιοποιήσουμε. Η Άρσεναλ πετάει οπότε ήταν λογικό να σκοράρει στην πρώτη της ευκαιρία. Μας βοήθησε πάρα πολύ το γκολ που βάλαμε πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Από το πουθενά, γίναμε κυρίαρχοι σε ένα τρελό ματς. Αξίζαμε τουλάχιστον έναν βαθμό".

Όσον αφορά δε στην αγκωνιά που δέχτηκε ο Ρόμπερτσον στο φινάλε του πρώτου μέρους από τον βοηθό διαιτητή, Κώστα Χατζηδάκη, είπε: "Δεν το είδα καθόλου. Άκουσα ότι συνέβη κάτι. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους αλλά δεν ξέρω περισσότερα".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ