ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Αντί για Τρίτη και Τετάρτη θα παίζουμε Πέμπτη του χρόνου, ποιον νοιάζει"

Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ
Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ © 2023 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ σχολίασε την πρόκριση της Λίβερπουλ στο Europa League, τονίζοντας ότι το μόνο που αλλάζει είναι ότι η ομάδα του θα παίζει Πέμπτη αντί για Τρίτη ή Τετάρτη.

Η νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το εμφατικό 4-1 της Τσέλσι το βράδυ της Πέμπτης (25/05) άφησε εκτός Champions League τη Λίβερπουλ, η οποία την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο Europa League.

Ο Γιούργκεν Κλοπ προσπάθησε να ηρεμήσει το κλίμα απογοήτευσης που κυριαρχεί στις τάξεις των "κόκκινων" και τόνισε ότι το μόνο που αλλάζει είναι ότι πλέον η ομάδα του θα παίζει τις Πέμπτες.

"Έχουμε ευρωπαϊκές βραδιές του χρόνου, αντί για Τρίτη, Τετάρτη, θα είναι Πέμπτη, ποιος νοιάζεται;" σχολίασε ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος στη συνέχεια σχολίασε την ανάρτηση του Σαλάχ:

"Όλοι έτσι σκεφτόμαστε. Δεν είναι η σεζόν που θέλαμε. Πιστεύω πραγματικά ότι αυτή δεν είναι μια σεζόν για την οποία θα μιλήσουμε, δεν καταφέραμε να δώσουμε στον κόσμο περισσότερα για να απολαύσει, αλλά τους χαρίσαμε στιγμές. Η μεγάλη απογοήτευση είναι αυτό το μικρό πράγμα, το Europa League, που όμως είναι και μεγάλο.

Θα ήταν μια κανονική σεζόν αν τερματίζαμε τέταρτοι. Όχι σπουδαία, αλλά αναγνωρισμένη. Μερικές φορές πρέπει να το αποδεχτείς. Είμαι εδώ 7,5, τα πράγματα δεν είναι πηγαίνουν πάντα καλά και μερικές φορές θα υπάρχουν και πτώσεις. Είναι καλό που είμαι εδώ τόσο καιρό, αλλά πρέπει να ανακαλύψεις ξανά τον εαυτό σου".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE EUROPA LEAGUE CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ