ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Άκουγα αυτά που έλεγαν στο ραδιόφωνο για τη Γουνάιτεντ και ήθελα να βγω στον αέρα"

Κλοπ: "Άκουγα αυτά που έλεγαν στο ραδιόφωνο για τη Γουνάιτεντ και ήθελα να βγω στον αέρα"
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε ότι ήταν έτοιμος να πάρει τηλέφωνο σε ραδιοφωνική εκπομπή λόγω των σχολίων που γίνονται για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έτοιμοι για το ντέρμπι Φιρμίνο και Κεϊτά.

Τη Δευτέρα η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22/08, 22:00, Novasports Prime) στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Premier League.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάστασή της, αλλά δεδομένα εκείνη που βρίσκεται σε χειρότερη είναι η ομάδα του Τεν Χαχ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του αποκάλυψε ότι εκνευρίστηκε με τα σχόλια που γίνονταν για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ραδιοφωνική εκπομπή και συγκεκριμένα σε εκείνη που μιλά ο Γκάμπριελ Αγκμπονλαχόρ.

"Σίγουρα δεν ήταν μια καλή εβδομάδα για την Μάντσεστερ Γιουνάτεντ μετά το ματς με την Μπρέντφορντ. Σε αυτό το σημείο ξεχνάμε το πόσο καλή ομάδα είναι η Μπρέντφορντ.

Είδα το πρώτο ημίχρονο στις προπονητικές εγκαταστάσεις και οδηγούσα για να πάω στο σπίτι μου ακούγοντας στο ραδιόφωνο την εκπομπή του Γκάμπριελ Αγκμπονλαχόρ.

Στην πρώτη μου χρονιά εδώ είχαμε επικρατήσει 6-0 απέναντι στη Βίλα και δεν το θυμάμαι να ήταν τόσο σκληρός πνευματικά. Οπότε ακούγοντας αυτά που έλεγε ήμουν έτοιμος να καλέσω και να του πω ότι έχει ξεχάσει πως υπήρξε και εκείνος ποδοσφαιριστής.

Εαν ένας πρώην ποδοσφαιριστής μιλάει με αυτόν τον τρόπο μπορείς εύκολα να καταλάβεις τι κάνουν οι υπόλοιποι" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από εκεί και πέρα ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε ότι θα έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι της Δευτέρας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τους Φιρμίνο και Κεϊτά.

Αντίθετα, θυμίζουμε ότι ο Νούνιες είναι εκτός μετά την κόκκινη που δέχτηκε στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας για κουτουλιά σε αντίπαλο, αλλά και τους επόμενους δύο αγώνες της Premier League.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ