ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κλέιτον: "Βήμα βήμα να παλέψουμε για τίτλο"

Κλέιτον: "Βήμα βήμα να παλέψουμε για τίτλο"
INTIME SPORTS

Βήμα βήμα θεωρεί ο Κλέιτον πως θα πρέπει να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός για να φτάσει στον τίτλο. Τι είπε για το γκολ-φάουλ, τα βραζιλιάνικα πανηγύρια και τι ζήτησε ενόψει ΑΕΚ.

Με αποφασιστικά βήματα και σιγά σιγά θεωρεί ο Σίλβα Κλέιτον πως θα πρέπει να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός για να φτάσει στον τίτλο.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, μίλησε για τα βραζιλιάνικα πανηγύρια, την δουλειά με τους συμπαίκτες του στα στημένα και τι ζήτησε ενόψει ΑΕΚ από τους οπαδούς της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βραζιλιάνος άσος:

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού: "Σίγουρα το σημαντικότερο είναι η νίκη. Αυτό μετράει και όχι η προσωπική απόδοση του καθενός".

Για το αν ο Παναθηναϊκός πάει για τίτλο: "Είχαμε πει ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και παλεύει για τον τίτλο. Αυτό δεν αλλάζει. Βήμα-βήμα, κάθε αγώνα, να μαζέψουμε βαθμούς να παλέψουμε για τον τίτλο".

Για το αν έπαιξε ρόλο το πάθος: "Όλοι θέλουν να νικήσουν. Είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, σκοράραμε πρώτοι και καταφέραμε να νικήσουμε".

Για το γκολ του: "Είμαι χαρούμενος που νικήσαμε. Αυτό μετράει".

Για τη δουλειά στα στημένα: "Με τον Λέτο, τον Κουίνσι, καθόμαστε μετά τις προπονήσεις και δουλεύουμε τα στημένα. Είναι σημαντικά. Σου δίνουν νίκες".

Για τον πανηγυρισμό: "Ο πανηγυρισμός ήταν ένα τραγούδι χαρούμενο, άρεσε σε όλους και το κάναμε".

Για το αν σκέφτεται την Εθνική: "Εγώ δεν είμαι Έλληνας, δεν μπορώ να μιλήσω για την Εθνική"

Για τον κόσμο: "Ελπίζω με την ΑΕΚ ο κόσμος να είναι κοντά μας και να βοηθήσει την ομάδα να νικήσουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ