ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κλεισμένος από Λάτσιο ο Σισέ

Κλεισμένος από Λάτσιο ο Σισέ
INTIME SPORTS

Ανώτατη πηγή της Λάτσιο αποκάλυψε σε ελληνική εφημερίδα ότι ο το θέμα του Τζιμπρίλ Σισέ έχει κλείσει θετικά για την ιταλική ομάδα και ότι η ανακοίνωσή του θα γίνει μετά από δύο εβδομάδες.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα "Πράσινη", άνθρωπος που βρίσκεται ψηλά στη διοικητική ιεραρχία των "λατσιάλι" και ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, παραδέχτηκε ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ θα πρέπει ουσιαστικά να θεωρείται κάτοικος "Ολίμπικο" για τη νέα σεζόν και για κάποιος λόγους -που ο ίδιος δεν θέλησε να αποκαλύψει- η απόκτησή του δεν πρόκειται να ανακοινωθεί πριν το πέρας δύο ακόμα εβδομάδων.

Το ίδιο μέσο συμπληρώνει ότι ο λόγος που δεν έχει ακόμα βάλει την υπογραφή του ο Σισέ στο συμβόλαιο που του προσφέρεται από τη Λάτσιο έχει να κάνει με το οικονομικό, με τον παίκτη να ζητάει περισσότερα όπως και το "τριφύλλι", που ευελπιστεί να βάλει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα στα ταμεία του από την πώληση του πιο σημαντικού περιουσιακού στοιχείου της ομάδας.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ εμφανίστηκε πάντως αισιόδοξος για την μεταπήδησή του στη Λάτσιο, σε διάφορα "πηγαδάκια" που έστησε με τους συμπαίκτες του στην πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν που έγινε την Παρασκευή.

"Πιστεύω ότι θα πάω στη Λάτσιο. Δεν νομίζω ότι μπορεί να χαλάσει η μεταγραφή μου. Θέλω να παίξω στο Καμπιονάτο, είναι πρόκληση για μένα", ήταν τα λόγια του Σισέ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ