ΒΕΡΟΙΑ

Κλείνει Τζιώρα η Βέροια

Κλείνει Τζιώρα η Βέροια
Τζιώρας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πολύ κοντά στην υπογραφή συμβολαίου στη Βέροια βρίσκεται ο Χρήστος Τζιώρας. Ο 28χρονος επιθετικός έχει συμφωνήσει προφορικά και απομένουν τα τυπικά. Έρχεται ο Γκαέλ Αντονιάν, τέλος ο Χαροντάκης.

Στην απόκτηση του Χρήστου Τζιώρα προχωρά η Βέροια. Ο Κοζανίτης επιθετικός έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Ημαθίας, η οποία θέλει να έχει μία επιπλέον λύση στη γραμμή κρούσης. Ο Τζιώρας είναι γεννημένος στις 5/10/1988 και εφέτος έπαιζε στον Αχαρναϊκό (10 συμμετοχές, 2 γκολ).

Στο παρελθόν έχει περάσει από Γαλατινή, Πολύκαστρο, Φλώρινα, Κοζάνη, Πυρσό Γρεβενών, Αετό Σκύδρας, Παναργειακό, Βατανιακό, Νίκη Βόλου και Απόλλωνα Σμύρνης. Το μόνο που απομένει για την οριστικοποίηση του deal είναι η υπογραφή.

Από εκεί και πέρα, το ρεπορτάζ του Sport24.gr για τον Γκαέλ Αντονιάν και τη Βέροια επιβεβαιώνεται, αφού ο Γαλλοαρμένιος αμυντικός θα έφτανε το βράδυ της Δευτέρας (23/1) στην Ημαθία για την επισφράγιση της συνεργασίας.

ΤΕΛΟΣ Ο ΧΑΡΟΝΤΑΚΗΣ

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Χαροντάκη και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φέρνει Αντονιάν από τη Μαρσέιγ η Βέροια
TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ