ΑΕΚ

Κλείνει Φαμπιάν Βάργκας η ΑΕΚ

Κλείνει Φαμπιάν Βάργκας η ΑΕΚ
Φαμπιάν Βάργκας

Μία ανάσα από την απόκτηση του Κολομβιανού μέσου Βάργκας βρίσκεται η ΑΕΚ με τον παίκτη να έρχεται στην Αθήνα τις επόμενες μέρες.

Το κενό στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ μετά την αποχώρηση των Μίτσελ και Ντιόπ αναμένεται να καλυφθεί από τον Φαμπιάν Βάργκας, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την Ένωση για μονοετή συνεργασία.

Ο Κολομβιανός άσος περιμένει να δώσει το ΟΚ ο Μανόλο Χιμένεθ έτσι ώστε να έρθει στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Μπορεί να μην είναι επιλογή του Ισπανού τεχνικού (ο κ. Χιμένεθ τόνισε στη συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη πως μόνο οι Κάλα και Χοσέ Κάρλος είναι δικές του εισηγήσεις), όμως ο προπονητής της ΑΕΚ έχει καλή άποψη και αναμένεται να ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του.

Ο Βάργκας αγωνιζόταν στην Αλμερία η οποία υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία κι έτσι πλέον μπορεί να διαπραγματευτεί με σύλλογο της αρεσκείας του. Παίζει ως κεντρικός χαφ, είναι καλός αμυντικά και δυνατός, αλλά όχι τόσο γρήγορος.

Η συμφωνία έχει να κάνει για ένα χρόνο με ένα ποσό που θα αγγίξει τις 300.000 ευρώ και ο παίκτης αναμένεται στην Αθήνα μέσα στο επόμενο τριήμερο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις (είχε υποστεί ρήξη χιαστών πριν δυο χρόνια) και να υπογράψει.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ