ΠΑΟΚ

“Κλειδώνει” το σχήμα με Αστέρα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ DOORWERTH ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ MotionTeam

Διαβάστε που καταλήγει ο Γιώργος Δώνης στα πλάνα του για το κυριακάτικο κρίσιμο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης

Απόλυτα βέβαιος δεν μπορεί να είναι κανείς σχετικά με την ενδεκάδα που θα κατεβάσει στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στον αυριανό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο Γιώργος Δώνης, ωστόσο μέσα και από τις δοκιμές του Σαββάτου (15/9) φάνηκε ότι ζυμώνεται στο μυαλό του το σχήμα που θα αντιμετωπίσει τους Αρκάδες.

Στα βασικά ερωτήματα που υπήρχαν στη διάρκεια της εβδομάδας, ο Έλληνας τεχνικός καταλήγει, κατά πάσα πιθανότητα, στις παρακάτω απαντήσεις:

-Ο Κουμάλο θα είναι ο παρτενέρ του Κατσικά στο κέντρο άμυνας, αφού ο ΠΑΟΚ θέλει να εκμεταλλευτεί την θετική αύρα που κουβαλά από την παρουσία του στην εθνική Νότιας Αφρικής.

-Ο Φωτάκης προηγείται του Γεωργιάδη στην κούρσα για τον παίκτη που θα καλύψει το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής, αφού ο Δώνης ποντάρει στην εμπειρία του και τις βοήθειες που θα δώσει στη μεσαία γραμμή.

-Ο Σταφυλίδης μάλλον θα προτιμηθεί του Ρομπέρ ως αριστερός μέσος (θέση που του αρέσει να αγωνίζεται) με το Λίνο μπακ.

-Δίδυμο Λόρενς-Αθανασιάδη στην επίθεση αφού ο Ιρλανδός χρησιμοποιήθηκε σε όλες τις τελευταίες προπονήσεις ως παρτενέρ του διεθνή επιθετικού.

Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες θέσεις, ο Γλύκος θα είναι κάτω από το τέρμα, ο Αποστολόπουλος δεξιός οπισθοφύλακας και οι Κάτσε-Λάζαρ οι δύο κεντρώοι μέσοι. Φυσικά, δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει μία σκέψη της τελευταίας στιγμής από πλευράς Δώνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ