CHAMPIONS LEAGUE

Κλάτενμπεργκ για τελικό Champions League 2016: "Το γκολ της Ρεάλ κόντρα στην Ατλέτικο ήταν οφσάιντ"

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ
Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ INTIME

Ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ σε συνέντευξή του στην Daily Mail θυμήθηκε τον τελικό του Champions League που σφύριξε το 2016 ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Ρεάλ, τονίζοντας ότι το γκολ των "μερένγκες" ήταν οφσάιντ, ενώ αναφέρθηκε και στον Πέπε.

Για τον τελικό του Champions League το 2016 μίλησε ο Άγγλος πρόεδρος της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος διηύθυνε την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Ρεάλ, που βρήκε τη δεύτερη πρωταθλήτρια Ευρώπης, επικρατώντας με 5-3 στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 η κανονική διάρκεια).

Ο αρχιδιαιτητής του ελληνικού ποδοσφαίρου, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Daily Mail, παραδέχθηκε ότι το γκολ του Σέρχιο Ράμος, με το οποίο και οι "μερένγκες" πήραν το προβάδισμα στο πρώτο μέρος ήταν οφσάιντ.

"Σε εκείνον τον τελικό η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το γκολ του Σέρχιο Ράμος ήταν οφσάιντ, αν και όχι πολύ. Το καταλάβαμε όταν πήγαμε στο ημίχρονο. Ηταν μια περίπλοκη ενέργεια και η δική μου. Ο βοηθός έκανε λάθος", ανέφερε αρχικά ο Κλάτενμπεργκ, ο οποίος εν συνεχεία στάθηκε στον Πέπε και τη συμπεριφορά του Βραζιλιάνου.

"Ο Πέπε έκανε φάουλ στον Τόρες, ήταν πολύ θυμωμένος και με τέλεια αγγλικά μου είπε: "Μαρκ, αυτό δεν είναι πέναλτι. Και του είπα: "Κοίτα, το δικό σας γκολ έπρεπε να ακυρωθεί" και έμεινε σιωπηλός. Ο κόσμος θα σκεφτεί ότι είναι λάθος, γιατί δύο λάθη δεν ακυρώνουν το ένα το άλλο. Και εμείς οι διαιτητές δεν το πιστεύουμε, αλλά οι παίκτες το κάνουν και ως εκ τούτου το ήξερα λέγοντας ότι θα αποδεχόταν την κατάσταση. Δεν ήταν διασκεδαστικό να διαιτητεύω τον Πέπε, έπρεπε να τον παρακολουθώ συνεχώς".

Αναφερόμενος στις σκηνές που ο Πέπε έπεσε στο έδαφος δύο φορές, τονίζοντας ότι τον χτύπησαν ο Φελίπε Λουίς και ο Καράσκο τόνισε: "Όταν έκανε εκείνη τη σκηνή σκεφτόμουν “α, είσαι τόσο μεγάλος και μεγαλόσωμος και τόσο ευαίσθητος επίσης;”. Κυλούσε στο έδαφος προσποιούμενος, βλέποντας αν θα απέβαλα μερικούς παίκτες της Ατλέτικο. Κάποιοι άλλοι διαιτητές θα ήταν έξαλλοι, αλλά έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω. Προσπάθησα να μην καθοδηγηθώ από προκαταλήψεις, αλλά ήξερα τον τρόπο σκέψης του καλά και έτσι πήγα μόνος μου για να τον σηκώσω από το έδαφος. Είναι ένας παίκτης που δεν μπορείς να εμπιστευτείς".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ