ΕΠΟ

Κλάτενμπεργκ: Ανοίγει τα χαρτιά του σε συνέντευξη Τύπου

Ο αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ
Ο αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ AP(AP PHOTO/RUI VIEIRA, FILE)

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Τρίτη (20/10) και θα ανοίξει τα χαρτιά του μιλώντας για πρώτη φορά στους εκπροσώπους του Τύπου.

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει την Τρίτη (20/10) ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, και θα ανοίξει για πρώτη φορά τα χαρτιά του μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου για το έργο του, την κριτική που δέχεται και φυσικά αναφορικά με την ελληνική διαιτησία. Έως τώρα η επικοινωνία του Κλάτενμπεργκ με τον Τύπο ήταν μέσω των φάσεων που σχολίαζε μετά από κάθε αγωνιστική. Τελευταία όλων η ανάλυση της φάσης στο ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός και το γκολ που ακυρώθηκε.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Μαρκ Κλάτενμπεργκ θα παραχωρήσει διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου την προσεχή Τρίτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 από το site της ΕΠΟ.

Για τον σκοπό αυτό, παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ να αποστείλουν ερωτήσεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] (ένας δημοσιογράφος και μία ερώτηση ανά Μέσο) μέχρι την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου και ώρα 13:00.

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που ενδιαφέρονται να υποβάλλουν ερωτήσεις, να ακολουθήσουν την παραπάνω διαδικασία. Δεν θα ληφθούν υπόψη ερωτήσεις που σταλούν είτε εκπρόθεσμα είτε με διαφορετικό τρόπο".

TAGS ΕΠΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ