EURO 2020

Κλαρκ: "Κάναμε σπουδαία εμφάνιση απέναντι σε ένα από τα φαβορί του τουρνουά"

O τεχνικός της Σκωτίας πανηγυρίζει μαζί με τον Τσε Άνταμς την ισοπαλία της Σκωτίας απέναντι στην Αγγλία για το Euro 2020
O τεχνικός της Σκωτίας πανηγυρίζει μαζί με τον Τσε Άνταμς την ισοπαλία της Σκωτίας απέναντι στην Αγγλία για το Euro 2020 @2021 FACUNDO ARRIZABALAGA/AP IMAGES

Ο τεχνικός της Σκωτίας, Στιβ Κλαρκ, εμφανίστηκε ικανοποιημένος για την εμφάνιση και το βαθμό κόντρα στην Αγγλία, τονίζοντας μάλιστα πως η ομάδα του ήταν καλή και στην πρεμιέρα απέναντι στην Τσεχία παρά την σκληρή κριτική που δέχτηκε.

Η Σκωτία κράτησε στο 0-0 την Αγγλία στο "Γουέμπλεϊ" και έμεινε ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης στη φάση των "16" αφού έχει μπροστά της ένα ματς-τελικό απέναντι στην Κροατία και το γεγονός αυτό δεν θα μπορούσε παρά να αφήσει ευχαριστημένο τον Στιβ Κλαρκ.

"Είμαι ικανοποιημένος για τους παίκτες και το επιτελείο. Ήταν μία σπουδαία εμφάνιση, ξέραμε ότι θα έπρεπε να υποφέρουμε λιγάκι από τη στιγμή που είχε την κατοχή της μπάλας ο αντίπαλος αλλά ήμουν ικανοποιημένος με τον τρόπο που παίξαμε εμείς με τη μπάλα στα πόδια.

Έχω πει εδώ και καιρό πως είμαστε μία καλή ομάδα. Η αντίδραση που βγάλαμε μετά το ματς της Δευτέρας (σ.σ. με την Τσεχία) ήταν κάτι παραπάνω από καλή, και ήταν ωραία που κάναμε μερικές φωνές να σωπάσουν.

Νομίζω πως δείξαμε το πραγματικό πρόσωπο της Σκωτίας την Δευτέρα, σε ένα ματς που στο φινάλε του δεχτήκαμε πολλή σκληρή κριτική", τόνισε ο έμπειρος τεχνικός, για να συμπληρώσει:

"Παίξαμε απόψε με ένα από τα φαβορί για τηνκατάκτηση του τροπαίου, δουλέψαμε πολύ χωρίς τη μπάλα και ήμασταν δημιουργικοί με τη μπάλα. Ήταν μόνο ένας πόντος αλλά ήταν μία καλή βραδιά για μας.

Η εμφάνιση του Στιβ Ο'Ντόνελ ήταν εξαιρετική ενώ ήταν εντυπωσιακός και ο Μπίλι Γκίλμουρ. Την ερχόμενη Τρίτη έχουμε ένα σπουδαίο ματς. Ελπίζω να το απολαύσουν απόψε οι οπαδοί μας, να έχουν καλή συμπεριφορά και να γυρίσουν πίσω με ασφάλεια".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΣΚΩΤΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ