CHAMPIONS LEAGUE

Κλάουσεν: "Ξέραμε για την άμυνα του Παναθηναϊκού"

Κλάουσεν: "Ξέραμε για την άμυνα του Παναθηναϊκού"

Στην προβληματική άμυνα του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Χένρικ Κλάουσεν, τονίζοντας γι' αυτό η ομάδα του επέλεξε να "χτυπήσει" εκεί.

Ο προπονητής της Οντένσε, μίλησε για τα τρία πράγματα που έφεραν τη νίκη και την πρόκριση στην ομάδα του μέσα στο ΟΑΚΑ, ενώ αποκάλυψε πως ήξερε ότι το αδύνατο σημείο του ΠΑΟ είναι η άμυνα.

Όσο για το παιχνίδι, ο Χένρικ Κλάουσεν δεν το χαρακτήρισε εύκολο ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, απλά οι παίκτες έκαναν τα πράγματα καλύτερα στην επανάληψη.

Για το παιχνίδι: "Ο στόχος μας ήταν τρία πράγματα. Η πειθαρχία, η θέληση για νίκη και η τόλμη. Αποδείξαμε ότι έχουμε και τα τρία".

Για το αν περίμενε τον Παναθηναϊκό τόσο αδύναμο αμυντικά: "Δεν ξέρω. Ήταν και στα δύο ματς, ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι δύσκολος στην άμυνα. Και τον χτυπήσαμε εκεί".

Για το αν η πρόκριση ήρθε πιο εύκολα απ' ότι περίμενε: "Δεν ήταν εύκολος αγώνας, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν το φαβορί. Στο πρώτο μέρος δεχτήκαμε πίεση, αλλά στο δεύτερο τα κάναμε εύκολα".

Για το αν έπαιξε ρόλο η μεγαλύτερη ετοιμότητα της Οντένσε: "Ούτε εμείς είχαμε χρόνο να ξεκουραστούμε, αλλά δεν είχαμε μεγάλη διακοπή".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ