CONFERENCE LEAGUE

Κλαμπ Μπριζ: Επιστρέφει ο αρχηγός, Χανς Φανάκεν, για το ματς με τον ΠΑΟΚ, οριακή η συμμετοχή του Σκοβ-Όλσεν

Ο Αντρέας Σκοβ Όλσεν της Μπριζ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μόλντε για τη φάση των 16 του Europa Conference League 2023-2024 στο "Γιαν Μπρεϊντέλ", Μπριζ | Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024
Ο Αντρέας Σκοβ Όλσεν της Μπριζ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μόλντε για τη φάση των 16 του Europa Conference League 2023-2024 στο "Γιαν Μπρεϊντέλ", Μπριζ | Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 © 2024/GEERT VANDEN WIJNGAERT/AP IMAGES

Επιστρέφει ο αρχηγός της Κλαμπ Μπριζ, Χανς Φανάκεν, για το ματς με τον ΠΑΟΚ, οριακή κρίνεται η συμμετοχή του Αντρέας Σκοβ-Ολσεν.

Η Κλαμπ Μπριζ ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ για τον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό (11/04, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE από το SPORT24) και ο Νικ Χάγιεν είδε με ικανοποίησε τον αρχηγό της βελγικής ομάδας, Χανς Φανάκεν να ξεπερνάει την ίωσή του.

Ο πολύπειρος επιτελικός χαφ δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο ματς για το βελγικό πρωτάθλημα, όπου η Κλαμπ Μπριζ κέρδισε με 3-1 την Αντερλεχτ στο μεγάλο ντέρμπι της χώρας. Όλα δείχνουν ωστόσο, ότι θα είναι έτοιμος για το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αντίθετα, αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Αντρέας Σκοβ-Ολσεν, ο οποίος επίσης έχασε το ντέρμπι με την Αντερλεχτ. Ο Δανός μεσοεπιθετικός είναι το μεγάλο όνομα της Κλαμπ Μπριζ, έχοντας φέτος 23 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στον Σιμόν Μινιολέ, ο βασικός γκολκίπερ της Μπριζ, όλα δείχνουν ότι θα απουσιάσει από τον αγώνα της Πέμπτης και θα κάνει αγώνα δρόμου εν όψει της ρεβάνς στην Τούμπα, την ερχόμενη εβδομάδα.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ