ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κλάινχαϊσλερ: "Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, δεν βλέπω την ώρα να γνωρίσω τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου"

Κλάινχαϊσλερ: "Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, δεν βλέπω την ώρα να γνωρίσω τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου"
Ο Κλάινχαϊσλερ κατά την άφιξή του στο Ελ. Βενιζέλος EUROKINISSI

Ο Λάσλο Κλάινχαϊσλερ στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στην Αθήνα, εξέφρασε τη χαρά του για τη μεταγραφή του και την ανυπομονησία να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες.

Η μεταγραφή του Λάσο Κλάινχαϊσλερ στον Παναθηναϊκό έχει μπει στην τελική ευθεία. Ο 28χρονος Ούγγρους διεθνής μέσος έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης (11/01) στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους πράσινους.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Κλάινχαϊσλερ εξέφρασε τη χαρά του που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, αλλά και την ανυπομονησία του για να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λάσλο Κλάινχαϊσλερ κατά την άφιξή του στο Ελ. Βενιζέλος: "Δεν βλέπω την ώρα να γνωρίσω τον προπονητή, το προπονητικό τιμ, τους συμπαίκτες μου. Είναι μεγάλη χαρά που έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα τον Παναθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με στήριξε σε μια δύσκολη περίοδο", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ούγγρος μέσος.

Ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής θα μεταβεί άμεσα στα γραφεία του Παναθηναϊκού για κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα και ύστερα θα γίνει ο πρώτος κύκλος των ιατρικών εξετάσεων. Αύριο θα ολοκληρωθούν τα ιατρικά και το μεσημέρι θα ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Οι απολαβές του θα αγγίξουν με τα μπόνους τις 600 χιλιάδες ευρώ ετησίως, ενώ η Όσιγιεκ θα βάλει στα ταμεία της 500 χιλιάδες ευρώ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ