EURO

Κίβου:"Είναι τιμή μου που είμαι αρχηγός"

Κίβου:"Είναι τιμή μου που είμαι αρχηγός"
Κίβου

Μεγάλη τιμή για το γεγονός ότι θα είναι ο αρχηγός της Ρουμανίας στο EURO δήλωσε ο Κριστιάν Κίβου

Μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας στην Ρουμανία ο Κριστιάν Κίβου είδε την ομάδα του στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η οποία θα ντεμπουτάρει σήμερα εναντίων της Γαλλίας.
Ο 28χρονος άσσος έκανε δηλώσεις στο site της UEFA λέγοντας πόσο σημαντικό είναι γι' αυτόν το γεγονός ότι θα είναι ο αρχηγός της ομάδας, ενώ δεν ξέχασε να αναφέρει ότι θέλει να παίξει περισσότερο στο κέντρο παρά στην άμυνα.

" Είναι μεγάλη τιμή για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή να ηγείται της ομάδας του σε μια τέτοια σπουδαία διοργάνωση, ειδικά για την Ρουμανία που είχε αρκετό καιρό να βρεθεί σε τελική φάση", ξεκίνησε να λέει ο Κίβου και συνέχισε.

" Σίγουρα ο όμιλος με Γαλλία, Ιταλία και Ολλανδία είναι πολύ δύσκολος όμως έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας και πιστεύω πως έχουμε πιθανότητες να πάρουμε το ένα εισιτήριο της πρόκρισης".

Ο αμυντικός της Ίντερ δεν δίστασε να υποδείξει στον προπονητή του που θα παίξει, λέγοντας πως προτιμά να είναι στον χώρο του κέντρου παρά στην άμυνα.

" Έχω δηλώσει και στο παρελθόν ότι η θέση μου είναι στο κέντρο και όχι στην άμυνα, πράγμα που συμβαίνει όποτε παίζω με την Ρουμανία, έτσι ελπίζω ότι ο προπονητής μου θα με χρησιμοποιήσει με αυτόν τον τρόπο στο EURO".








TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ