ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κίνηση-ματ με Τσίγκα

Κίνηση-ματ με Τσίγκα
Τσίγκας, Παναθηναϊκος

Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Θανάση Τσίγκα από τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα τρία χρόνια

Ο Έλληνας επιθετικός που ανήκε στον Παναθηναϊκό αποτελεί το επόμενο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας του Περιστερίου που μαζί και με την προσθήκη του Εμάνουελ Περόνε ενισχύεται σημαντικά στην επίθεση όπου είχε εντοπιστεί το μεγαλύτερο πρόβλημα από το ξεκίνημα της περιόδου.
Η ανακοίνωση αναφέρει:« Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Θανάση Τσίγκα. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, που αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και από αύριο το πρωί θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή Γκιγιέρμο Όγιος».

Έτοιμος ο Μερίνο

Ευχάριστα ήταν τα νέα από την προπόνηση της Τρίτης για τον Γκιγιέρμο Όγιος καθώς ο Ρομπέρτο Μερίνο ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον είχε κρατήσει εκτός μάχης στο παιχνίδι με τη Λάρισα. Ο Περουβιανός έτσι τέθηκε στην διάθεση του Αργεντινού τεχνικού.

Στο μεταξύ, αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του ο Σίριο στο ματς με τον ΟΦΗ, ο Ανατολάκης στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή και ο Ιωάννου στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό και τον ΟΦΗ. Στο παιχνίδι με την Ξάνθη δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι τιμωρημένοι Μαρίνος, Κορακάκης και Ολιβέιρα.

* Την Παρασκευή στις 12.00 το μεσημέρι ο πρόεδρος του Ατρόμητου, κ. Γιώργος Σπανός, θα παρουσιάσει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Εμανουέλ Περόνε, Λε και Θανάση Τσίγκα στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου Περιστερίου.

* Την Τετάρτη θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Ξάνθη από τα γραφεία διαχείρισης της ΠΑΕ μεταξύ 16.00 και 20.00. Την Πέμπτη και την Παρασκευή η διάθεση των εισιτηρίων θα διεξαχθεί από τις 10.00 ως τις 15.00 και το Σάββατο, ημέρα διεξαγωγής του ματς, η πώληση θα διεξαχθεί από τις 12.00 μέχρι και την ώρα έναρξης του ματς από τα εκδοτήρια της οδού Γιαννιτσών.










TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ