ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κίνι: "Πήρα εύκολα την απόφαση για τον Ολυμπιακό, ώθηση η πρόκριση επί της Μακάμπι"

Ο Κίνι στο Ρέιντζερς - Ολυμπιακός
Ο Κίνι στο Ρέιντζερς - Ολυμπιακός INTIME SPORTS

Ο Κίνι μίλησε στο Radio Marca για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, αλλά και για την πρόκριση των ερυθρόλευκων στα προημιτελικά του Conference League.

Ο Κίνι ήταν από τις πρώτες μεταγραφές του Ολυμπιακού το περσινό καλοκαίρι. Ο Ισπανός μπακ μίλησε στο Radio Marca για την μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους, για την πρόκριση επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ και για τους στόχους των Πειραιωτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κίνι:

"Η προσαρμογή πάει καλά. Πολλοί μιλούν ισπανικά. Κανονικά επικοινωνούμε στα αγγλικά, αλλά τα ελληνικά είναι πιο πολύπλοκα. Η ατμόσφαιρα είναι παρόμοια.

Ήταν μια απογοήτευση η αποχώρηση μου από τη Γρανάδα. Πέρασα έξι χρόνια εκεί και, μόλις κερδίσαμε την άνοδο στην La Loga είχα την ελπίδα να συνεχίσω. Κι όταν ήρθε η ώρα να φύγω, πληγώθηκα πολύ. Το καλοκαίρι, στο τέλος του Ιουνίου, βγήκαν κάποιες μεταγραφικές επιλογές, αλλά στις αρχές Ιουλίου επικοινώνησαν μαζί μου από τον Ολυμπιακό και δε χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ.

Η επιστροφή με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και το προπονητικό του επιτελείο ήταν επίσης κάτι που ήθελα και σε ένα ιστορικό και μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός, πήρα την απόφαση εύκολα".

Για την πρόκριση επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ: "Η πρόκριση επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην παράταση ήταν τρομερή ώθηση για μας. Στις 6:00 το πρωί φτάσαμε στην Αθήνα και μας υποδέχτηκε πολύς κόσμος στο αεροδρόμιο, ήταν κάτι πραγματικά ωραίο".

Για το αν υπάρχει η απαίτηση ευρωπαϊκού τίτλου: Δεν έχουμε αυτή την απαίτηση, ούτε τη νιώθουμε. Ο πρώτος μας στόχος είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, εκεί νιώθουμε την απαίτηση λίγο παραπάνω.

Ο Ολυμπιακός έχει πολλές συμμετοχές σε Champions και Europa League και ο κόσμος είναι πρόθυμος να βοηθήσει για κάτι σπουδαίο και με τον μέγιστο ενθουσιασμό, αλλά χωρίς την απαίτηση που μπορεί να έχουν άλλες ομάδες λόγω της ιστορίας τους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ