STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κίνδυνος τιμωρίας για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Κίνδυνος τιμωρίας για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Αντιμέτωποι με βαρύτατες ποινές είναι πιθανόν να βρεθούν μετά το ματς των πλέι οφ στη Λεωφόρο τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο ΠΑΟΚ. Διαβάστε τι ακριβώς ισχύει!

Τα άγρια περιστατικά που συνέβησαν πριν τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο σε καμία των περιπτώσεων δεν θα περάσουν... αναίμακτα και οι δυο ομάδες κινδυνεύουν με τιμωρία, όπως προκύπτει από τον κανονισμό που ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Οι δυο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες με βαρύτατες ποινές, που μπορούν να τις... βρουν μπροστά τους. Τόσο ο Παναθηναϊκός του οποίου οι οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν σε εκείνους του ΠΑΟΚ, όσο και ο "Δικέφαλος του Βορρά" ο οποίος είναι υπότροπος για όλα όσα είχαν στο γήπεδό του με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο.

Βέβαια, δεν γνωρίζει κανείς ακόμα το τι έχει γραφτεί στο φύλλο αγώνα ή στην έκθεση του παρατηρητή, όμως οι διατάξεις του πειθαρχικού κώδικα προβλέπουν συγκεκριμένα πράγματα με βάση τα όσα έγιναν στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Αναφορικά με τις ρίψεις αντικειμένων πριν την έναρξη του αγώνα επισύρουν 20.000 έως 120.000 ευρώ πρόστιμο και ανάλογα με την βαρύτητα της πράξης επιβάλλονται μέχρι και τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Η είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, αν συνδέεται με βιαιοπραγίες, τότε επιβάλλεται πρόστιμο 40.000 έως 240.000 ευρώ, 2 έως 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και αφαίρεση 3 βαθμών. Αν βέβαια κάποια ομάδα είναι υπότροπη, τότε... διπλασιάστε την ποινή αυτή.

Αν τα επεισόδια χαρακτηριστούν ως εκτεταμένα τότε γι' αυτά που γίνονται στον αγωνιστικό χώρο προβλέπεται 70.000 έως 200.000 ευρώ πρόστιμο, 2 έως 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και αφαίρεση 3 βαθμών, ενώ για "εκτεταμένα" επεισόδια που λαμβάνουν χώρα στην κερκίδα, προβλέπεται πρόστιμο 60.000 έως 140.000 ευρώ πρόστιμο ανάλογα με τη βαρύτητα δύναται να επιβληθεί σωρευτικά και 1 έως 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Σε περίπτωση υποτροπής στα εκτεταμένα επεισόδια, προβλέπεται διπλασιασμός του προστίμου, 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και αφαίρεση 5 βαθμών.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ