ΠΑΟΚ

Κινδυνεύει με τιμωρία ο Στοχ

Κινδυνεύει με τιμωρία ο Στοχ
INTIME SPORTS

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Σλοβάκο ποδοσφαιριστή, αλλά και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για ένα σχόλιο του πρώτου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, άσκησε την Παρασκευή (11/4) Πειθαρχική δίωξη στον Μίροσλαβ Στοχ για ένα σχόλιο που έγινε στο Instagram από τον Σλοβάκο μετά τον αγώνα Κυπέλλου Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για τη φράση: "We will kill those f.....g gays in Toumba!!!!", που εμφανίστηκε σε λογαριασμό με το όνομα του Στοχ, μετά τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη όπου ο Σλοβάκος είχε αποβληθεί.

Όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η ΕΠΟ, "ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή Μίροσλαβ Στοχ και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3, 25 παρ. 1, 2 και 3 και 18 του Π.Κ. της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 28-6-2013 (δημοσίευση στο Instagram μετά τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ)".

Μετά την ανάρτηση του Σλοβάκου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε διαψεύσει ότι ο ποδοσφαιριστής του "Δικεφάλου" έγραψε κάποιο τέτοιο σχόλιο.

Ο Στοχ, αλλά και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να κληθούν σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ προκειμένου να καταθέσουν. Ο ποδοσφαιριστής του "Δικεφάλου" μπορεί να δεχθεί χρημαμτικό πρόστιμο, όπως και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά ακόμη και με αγωνιστική τιμωρία. με πρόστιμο ή ακόμη και με αγωνιστικό αποκλεισμό ενώ ο σύλλογος με πρόστιμο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ