ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κινδυνεύει με φυλάκιση έξι ετών για λαθρεμπόριο όπλων ο Ιακουΐντα!

Juventus' Vincenzo Iaquinta reacts after missing a scoring chance during a Serie A soccer match between Juventus and Roma at the Olympic Stadium in Turin, Italy, Saturday, Nov. 13, 2010. (AP Photo/Massimo Pinca)
Juventus' Vincenzo Iaquinta reacts after missing a scoring chance during a Serie A soccer match between Juventus and Roma at the Olympic Stadium in Turin, Italy, Saturday, Nov. 13, 2010. (AP Photo/Massimo Pinca) ASSOCIATED PRESS

Ο Βιτσέντσο Ιακουΐντα κινδυνεύει με φυλάκιση ως έξι ετών για εμπλοκή του στην ιταλική μαφία και την παράνομη μεταφορά και απόκρυψη όπλων για λογαριασμό της.

Μπλεξίματα με την ιταλική δικαιοσύνη έχει ο Βιντσέντσο Ιακουΐντα. Ο πρώην διεθνής επιθετικός της Ουντινέζε και της Γιουβέντους κινδυνεύει με φυλάκιση ως και έξι ετών για εμπλοκή του στην ιταλική μαφία.

Συγκεκριμένα, ο Ιακουΐντα βρίσκεται ανάμεσα στους 147 συλληφθέντες έπειτα από μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας.

Οι ιταλικές Αρχές έπειτα από μεγάλη έρευνα κατάφεραν να προχωρήσουν σε συλλήψεις πολλών μελών της "Ντρανγκέτα", μιας εκ των μεγαλύτερων εγκληματικών οργανώσεων με δράση και στις πέντε ηπείρους. Ο Ιακουΐντα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Gazzetta dello Sport, κατηγορείται για παράνομη μεταφορά και απόκρυψη όπλων, παραποίηση τιμολογίων, εκβίαση, απάτη και εγκληματική συσχέτιση με τη μαφία.

Ανάμεσα στους εμπλεκόμενους, αλλά με μεγαλύτερο κατηγορητήριο, είναι και ο πατέρας του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή ο οποίος κινδυνεύει με 19 έτη φυλάκισης.

Photo credits: AP Photo/Massimo Pinca

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ