CHAMPIONS LEAGUE

Κιν: "Η Μάντσεστερ δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο"

Κιν: "Η Μάντσεστερ δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο"
© ITV

Ο Ρόι Κιν τα... έψαλε στους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ήττα από τον Ολυμπιακό και τόνισε πως το πιθανότερο είναι να έχει πάθει σοκ ο Μόγιες με την έλλειψη ποιότητας στην ομάδα (video).

"Δεν νομίζω ότι κανείς από εμάς το είχε προβλέψει αυτό", δήλωσε ο πρώην αρχηγός της Γιουνάιτεντ στο σχόλιο που έκανε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού "ITV" (εκτελεί χρέη τηλεσχολιαστή) και συνέχισε:

"Η Γιουνάιτεντ δεν εμφανίστηκε απλά στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός ήταν πάρα πολύ καλός και σε επίπεδο τεχνικής ήταν καλύτερος απόψε από τη Γιουνάιτεντ".

Σε ερώτηση δε για το που εστιάζει τα προβλήματα των "κόκκινων διαβόλων" τη φετινή σεζόν, είπε: "Είναι πολλά πράγματα: νέος προπονητές, νέες ιδέες.

Κιν: "Η Μάντσεστερ δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο"

Με την γκολάρα που πέτυχε ο Κάμπελ έφερε σε ακόμα πιο δύσκολη θέση Μόγιες και Γιουνάιτεντ ενόψει της ρεβάνς στο "Ολντ Τράφορντ" στις 19 Μαρτίου

Η Γιουνάιτεντ έχει χάσει μερικούς σημαντικούς παίκτες τα δύο τελευταία χρόνια. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που έπαιξαν απόψε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δε διαθέτουν αρκετή ποιότητα.

Νομίζω ότι η Γιουνάιτεντ χρειάζεται έξι ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου. Πιστεύω ότι ο Ντέιβιντ Μόγιες έχει υποστεί σοκ.

Θεωρώ ότι όταν πήγε στη Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι, πιθανότατα θα κοίταξε τους παίκτες του και θα περίμενε σπουδαία πράγματα. Θα έχει σοκαριστεί από την έλλειψη ποιότητας που υπάρχει στη Γιουνάιτεντ".

Οι δηλώσεις του Ρόι Κιν μετά το Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ