ΜΠΑΓΕΡΝ

Κίμιχ: "Το ότι δεν έπεσα σε τρύπα μετά το Μουντιάλ οφείλεται στα τρία μου παιδιά"

Ο Τζόσουα Κίμιχ με τη φανέλα της εθνικής Γερμανίας στο Μουντιάλ
Ο Τζόσουα Κίμιχ με τη φανέλα της εθνικής Γερμανίας στο Μουντιάλ © 2022 JULIO CORTEZ / AP IMAGES

Ο Τζόσουα Κίμιχ αποκάλυψε ότι μετά το Μουντιάλ και τον αποκλεισμό της Γερμανίας η ψυχολογία του δεν ήταν καλή και η οικογένειά του ήταν εκείνη που τον βοήθησε να το ξεπεράσει.

Η Γερμανία αποκλείστηκε στους ομίλους του Μουντιάλ 2022 και η "γεύση" που το Παγκόσμιο Κύπελλο άφησε στον Τζόσουα Κίμιχ και γενικότερα τους Γερμανούς ήταν πικρή.

Ο μέσος της Μπάγερν εξήγησε ότι η οικογένειά του και ειδικά τα τρία του παιδιά ήταν εκείνα που τον βοήθησαν να το ξεπεράσει.

"Ειλικρινά, δεν έπεσα σε τρύπα. Αυτό οφείλεται στα τρία παιδιά μου, με αυτά έχω άλλα πράγματα να κάνω. Οι δηλώσεις μου μετά το Μουντιάλ ήταν πολύ συναισθηματικές. Δεν είναι εύκολο να το αντέξεις όλο αυτό.

Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για όσα έγιναν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό που συνέβη ήταν απογοητευτικό για όλους. Αλλά για μένα, το να είμαι πίσω στην Εθνική ομάδα μετά από πέντε χρόνια ήταν κάτι πολύ θετικό".

Όσον αφορά τους στόχους με τους Βαυαρούς δήλωσε: "Το να περάσουμε τους ομίλους του Champions League ήταν κάτι τεράστιο. Πρέπει να παίξουμε στο ίδιο επίπεδο μέχρι τον Μάιο. Αυτή είναι μια μεγάλη πρόκληση κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ