ΚΗΦΙΣΙΑ

Κηφισιά: Τέλος ο Αναγνωστόπουλος

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος
Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Η Κηφισιά ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τους με τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλου, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα των Βορείων Προαστίων έπειτα από 2,5 χρόνια.

Παρελθόν από την Κηφισιά αποτελεί από την Τρίτη (2/7) ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών μετά από 2,5 χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

"Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο, ο οποίος αποτέλεσε κομμάτι της οικογένειας του συλλόγου για δυόμιση χρόνια.

Στο διάστημα που υπερασπίστηκε την εστία της Κηφισιάς, ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος ξεχώρισε για τον επαγγελματισμό, την εργατικότητα και το ήθος του.

Πρόκειται για στοιχεία που τον συνοδεύουν σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του και επιβεβαιώθηκαν μέχρι κεραίας σε αυτά τα δυόμιση χρόνια, στα οποία προσέφερε πολλά ως κομμάτι μείζονος σημασίας στην πορεία πρωταθλητισμού της Κηφισιάς.

Η συμβολή του στην κατάκτηση του τίτλου στη Super League 2 και την ιστορική άνοδο στη Stoiximan Super League τον κατατάσσουν άλλωστε στην κατηγορία εκείνων που θα μνημονεύονται για όσα προσέφεραν στην Κηφισιά.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για όσα προσέφερε από την πρώτη μέρα που εντάχθηκε στον σύλλογο και να του ευχηθούν ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ