ΚΗΦΙΣΙΑ

Κηφισιά: Με Τσάπαν κόντρα στον ΟΦΗ

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Κηφισιά υποδέχεται τον ΟΦΗ στην πρώτη αγωνιστική των playouts με τον Κώστα Μπράτσο να παίρνει στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων και ο Τσάπαν ενώ δεν έχει στη διάθεση του τους Μποτία, Κρίστινσον και Σνάιντερλαν.

Στην πρεμιέρα των playoffs η Κηφισιά το Σάββατο (16/1) υποδέχεται τον ΟΦΗ και η ομάδα των Βορείων Προαστίων ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με τον Κώστα Μπράτσο να ανακοινώνει εν συνεχεία την αποστολή που αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές. Στην αποστολή επέστρεψε και ο Τσάπαν ο οποίος είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Αντίθετα εκτός αποστολής μεταξύ άλλων είναι οι Μποτία, Σνάιντερλαν και Κρίστινσον.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η Κηφισιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ (Σάββατο 16 Μαρτίου στις 17:30) για την 1η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League. Μετά από το πέρας της τελευταίας προπόνησης, ο Κώστας Μπράτσος ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Τερματοφύλακες: Γιάννης Νικοπολίδης, Θοδωρής Αντωνόπουλος, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος.

Αμυντικοί: Νίκος Βαφέας, Αλέξανδρος Παρράς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Ιβάν Μιλίτσεβιτς, Βασίλης Σπίνος, Λούκα Τσάπαν, Αντρέ Τεϊσέιρα.

Μέσοι: Ντάριο Τσανάτζια, Πάνος Πρίτσας, Σωτήρης Νίνης, Φακούντο Σολόα, Ντούσαν Γιόβαντσιτς.

Επιθετικοί: Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Ανδρέας Τετέι, Σονατάν Μενέντες, Ματέους Σάντος, Βίκτωρ Κλωναρίδης, Τιεβί Μπιφουμά".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ