ΚΗΦΙΣΙΑ

Κηφισιά: Με αλλαγές για το διπλό στην Τρίπολη

Ο Παπασσάβας πανηγυρίζει το γκολ της Κηφισιάς επί του Ατρόμητου
Ο Παπασσάβας πανηγυρίζει το γκολ της Κηφισιάς επί του Ατρόμητου EUROKINISSI SPORTS

Η Κηφισιά ταξίδεψε στην Τρίπολη με αλλαγές στην αποστολή σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στο Βόλο και τη βαριά ήττα από την ομάδα της Μαγνησίας.

Μετά τη βαριά ήττα από το Βόλο εκτός έδρας η Κηφισιά δοκιμάζεται ξανά στην Τρίπολη το Σάββατο (6/4) αυτή τη φορά κόντρα στον Αστέρας. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων ταξίδεψε με αλλαγές καθώς εκτός έμειναν οι Μάρκο Γκόμπελιτς και Ντούσαν Γιόβαντσιτς με πρόβλημα στον τετρακέφαλο καθώς και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης που έχει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο ενώ εκτός παραμένει ο Μποτία.

Αντίθετα στην 22μελη αποστολή που ανακοίνωσε ο Κώστας Μπράτσος επέστρεψαν οι Παπασσάβας, Νίνης και Κωνσταντακόπουλος.

Η Κηφισιά που είναι στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς, τρεις πάνω από τον ΠΑΣ Γιάννινα, και δύο κάτω από τον Παναιτωλικό θέλει φυσικά το τρίποντο για να κάνει ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια για παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η Κηφισιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (Σάββατο 6 Απριλίου στις 19:30) για την 3η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Μετά από το πέρας της τελευταίας προπόνησης, ο Κώστας Μπράτσος ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Τερματοφύλακες: Γιάννης Νικοπολίδης, Θοδωρής Αντωνόπουλος, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος.

Αμυντικοί: Νίκος Βαφέας, Αλέξανδρος Παρράς, Ιβάν Μιλίτσεβιτς, Βασίλης Σπίνος, Λούκα Τσάπαν, Αντρέ Τεϊσέιρα, Μάνος Σμπώκος.

Μέσοι: Ντάριο Τσανάτζια, Αντώνης Παπασάββας, Πάνος Πρίτσας, Σωτήρης Νίνης, Μοργκάν Σναϊντερλάν, Φακούντο Σολόα, Γιώργος Κωνσταντακόπουλος.

Επιθετικοί: Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Ανδρέας Τετέι, Σονατάν Μενέντες, Ματέους Σάντος, Τιεβί Μπιφουμά".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ