ΚΗΦΙΣΙΑ

Κηφισιά: "Η πίστη και η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας δεν αλλάζουν, θα παλέψουμε μέχρις εσχάτων για να μείνουμε στην κατηγορία"

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Κηφισιά σε ανακοίνωση της τονίζει πως δεν πρόκειται να πετάξει λευκή πετσέτα ενόψει της μάχης των playouts και τονίζει πως θα παλέψει μέχρις εσχάτων για να μείνει στην κατηγορία.

Η Κηφισιά έβγαλε επίσημη ανακοίνωση εν όψει της συνέχειας των playouts μετά τη βαριά ήττα από τον Βόλο με 4-1 και ενώ επομένουν ακόμα πέντε παιχνίδια στα οποία μπορούν να κριθούν όλα και δη η παραμονή της ομάδας των Βορείων Προαστίων στη μεγάλη κατηγορία.

Στην ανακοίνωση της η Κηφισιά σημειώνει πως η ομάδα θα παλέψει μέχρις εσχάτων για να μείνει στην κατηγορία και δεν θα πετάξει λευκή πετσέτα.

"Δυστυχώς το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Βόλο δεν ήταν αυτό που περιμέναμε και προσδοκούσαμε, τούτο όμως δεν σημαίνει πως θα πετάξουμε λευκή πετσέτα, όπως πολλοί περιμένουν ή ευαγγελίζονται τις τελευταίες ημέρες.

Στον Βόλο απλά η πολυετής ποδοσφαιρική “τεχνογνωσία” νίκησε την αφέλεια μιας νεοφώτιστης ομάδας.

Ό,τι κι αν έγινε όμως, η Κηφισιά θα συνεχίσει με αμείωτη ένταση την προσπάθεια για να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Αυτό κάνουμε από την πρώτη μέρα που αυτή η διοίκηση ασχολείται με την αγαπημενη μας ομάδα. Αυτό ακριβώς θα γίνει και τώρα!

Παρά τις πρωτόγνωρες -για τον σύλλογο- δριμείες και τελείως άδικες επιθέσεις (παντός είδους) που δεχόμαστε απ όλες τις πλευρές.

Επαναλαμβάνουμε πως η πίστη και η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας δεν αλλάζουν: η Κηφισιά θα παλέψει μέχρις εσχάτων για να μείνει στην κατηγορία.

Αντί επιλόγου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα και τη διοίκηση του Βόλου για την άριστη φιλοξενία στην πόλη της… Λάρισας".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ