SUPER LEAGUE 2

Κηφισιά - Διαγόρας 0-0: Αλληλοεξουδετερώθηκαν και έμειναν στο μηδέν

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον Διαγόρα
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον Διαγόρα INTIME

Η Κηφισιά αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ με τον Διαγόρα Ρόδου στο Μιχάλης Κρητικόπουλος και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δύο βαθμούς λιγότερους.

Η Κηφισιά αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ με τον Διαγόρα (0-0) για την πέμπτη αγωνιστική της Super League 2, σε ένα παιχνίδι που είχε λίγες καλές φάσεις στις δύο εστίες.

Το πρώτο μέρος ήταν ιδιαίτερα ισορροπημένο ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες είχαν κατά διαστήματα τον έλεγχο του παιχνιδιού, με τους Ροδίτες να αγγίζουν το προβάδισμα στο σκορ στο 45'.

Ο Σίνγκ έκανε μια σέντρα-σουτ, η μπάλα χτύπησε και άλλαξε την πορεία μπερδεύοντας τον Κολοβούρη, ο οποίος με τα ακροδάχτυλα απομάκρυνε σε κόρνερ, με τη συμβολή του οριζόντιου δοκαριού.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Κηφισιά ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 10 βαθμούς όσους και η ΑΕΚ Β', με τον Διαγόρα Ρόδου να έχει δύο παίκτες λιγότερους.

Κηφισιά: Κολοβούρης, Πριόνας, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Γκότοβος, Οικονομίδης, Παυλάκης (79′ Πρίτσας), Καλλέργης (85′ Γιαννιτσάνης), Παπασάββας (46′ Σόουζα), Ντοριβάλ, Τετέι (72′ Κρητικός).

Διαγόρας: Μπινίτσης, Σίνγκ, Ρουγκάλας, Γιώργου, Πίσπας (76′ Λαμπίρης), Κουϊρουκίδης, Μπαστιανός (76′ Μπλάνκο), Μουμίν, Τοπάλ, Ζούνης (83′ Τσιαντούλας), Καρατάσιος.

Η βαθμολογία στους δύο ομίλους

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΚΗΦΙΣΙΑ ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ