VIRAL

Κιελίνι: "Είμαι άσχημος, έχω επιτυχία στις γυναίκες γιατί είμαι ποδοσφαιριστής"

Ο Κιελίνι με τη φανέλα της Λος Άντζελες
Ο Κιελίνι με τη φανέλα της Λος Άντζελες © 2022 RINGO H.W. CHIU/AP IMAGES

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι, πρώην ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, μιλώντας σε podcast, ανέφερε πως το ποδόσφαιρο ήταν εκείνο που τον έκανε επιτυχημένο στην προσωπική του ζωή και χωρίς να διστάζει αποκάλεσε τον εαυτό του "άσχημο".

Ο πρώην αρχηγός της Γιουβέντους, Τζόρτζιο Κιελίνι και νυν παίκτης της Los Angeles FC, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε podcast της Team Serie A, μίλησε για πτυχές της ζωής του.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλέσει τον εαυτό του "άσχημο", δηλώνοντας πως η επιτυχία που έχει στην προσωπική του ζωή βασίζεται στο γεγονός πως έχει κάνει μία εξαιρετική καριέρα στο ποδόσφαιρο.

"Κοίταξέ με. Κοιτάξτε πόσο άσχημος είμαι. Το επάγγελμά μου με βοήθησε να έχω περισσότερες σχέσεις με γυναίκες. Το γεγονός ότι είχα επιτυχία ως ποδοσφαιριστής με βοήθησε να έχω στο πλάι μου περισσότερες γυναίκες", ανέφερε χαρακτηριστικά ο 38χρονος κεντρικός αμυντικός.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ιταλός αναφέρει ότι είναι "άσχημος". Ο Ιταλός είχε περιγράψει επίσης τον εαυτό του ως "το άσχημο παπάκι" όταν περνούσε από τις τάξεις του ποδοσφαίρου ως νεαρός. "Ποτέ δεν ήμουν ο καλύτερος στην ηλικιακή μου ομάδα. Ήμουν σαν το άσχημο παπάκι.", είχε πει ο κεντρικός αμυντικός το 2017.

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ MLS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ